Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Eriks ten Hags pēc sakāves derbijā: ''Pievīlām līdzjutējus un paši sevi''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Eriks ten Hags pēc sakāves derbijā: ''Pievīlām līdzjutējus un paši sevi''
Eriks ten Hags. Foto: AFP/Scanpix

Šovakar Anglijas Premjerlīgā Mančestras derbijā čempione ''City'' sakāva ''United''. Pēc spēles sarkano velnu galvenais treneris Eriks ten Hags nespēja atrast pozitīvas iezīmes savas komandas sniegumā, bet Peps Gvardiola skaidroja, ka viņa vadītā komanda vēl var progresēt.

''Kad, atrodoties laukumā, trūkst ticības, nav iespējams uzvarēt. Ticības trūkums ir nepieņemams. Bijām nedisciplinēti un tikām sakauti. Šobrīd nespēju domāt par pozitīvām lietām mūsu sniegumā. Pievīlām līdzjutējus un paši sevi,'' par zaudējumu derbijā teica Mančestras ''United'' galvenais treneris Eriks ten Hags.

''Joprojām esam procesā. Tā ir tikai viena spēle. Pret citām komandām problēmas nerastos, taču pret ''City'' tā notiek. Vēlos mainīt komandas attieksmi. Otrajā puslaikā komanda atbildēja. Bijām drosmīgāki un guvām trīs vārtus. Tikai no kļūdām mācamies,'' turpināja sarkano velnu galvenais stratēģis.

''Padarījām sevi un mūsu līdzjutējus laimīgus. Bijām produktīvi un guvām vārtus, taču bija arī bumbas, kuras zaudējām. Joprojām varam uzlabot sniegumu. Neesam gana labi vienkāršajās lietās. Šī komanda var būt vēl labāka. Vēlamies progresēt no spēles uz spēli,'' pēc uzvaras izteicās ''City'' galvenais treneris Peps Gvardiola.

''Ērlings [Holanns] vēlas uzvarēt katru nākamo spēli, nedomājot par statistiku. Par rekordiem domāsim vēlāk,'' turpināja spāņu speciālists.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...