Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Mbapē traumas dēļ atstāj Francijas izlases nometni

Rolands Eliņš

Mbapē traumas dēļ atstāj Francijas izlases nometni
Kiljans Mbapē. Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola izlases sastāvā nākamajās divās spēlēs nebūs Kiljana Mbapē, kurš savainojuma riska dēļ atstājis valstsvienības nometni.

Francijas izlase vakardien spēlēja pret Bosniju un Hercegovinu un bija spiesta samierināties ar neizšķirtu 1:1. Mača izskaņā Kiljans Mbapē tika nomainīts kājas muskuļa sāpju dēļ.

Kā ziņo Francijas laikraksts "L`Equipe", ar magnētisko rezonansi futbolistam netika konstatēta kāda nopietna trauma, taču Francijas izlases vadība nevēlējās riskēt ar savas komandas lielāko zvaigzni. Pēc apspriešanās ar viņa pārstāvēto klubu PSG, kas iepriekšējās dienās noraidīja vairāk nekā 150 miljonus eiro vērtus transfēra piedāvājumus par Mbapē, franču uzbrucējs atgriezīsies kluba rīcībā.

Tas nozīmē, ka Mbapē nepiedalīsies divās nākamajās Francijas izlases spēlēs pret Ukrainu un Somiju. Francija ar astoņiem punktiem četrās spēlēs šobrīd ieņem pārliecinošu pirmo vietu grupā. Nevienai citai komandai nav vairāk par četriem punktiem, turklāt interesanti, ka neviena cita komanda šajā grupā vēl nemaz nav guvusi uzvaru – astoņās spēlēs fiksēti seši neizšķirti un divas Francijas uzvaras.

Francijas mediju ziņotajā nav norādīts, ka Mbapē nāksies izlaist arī kādu spēli PSG sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2021/09/02/soc...