Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3029, Did:0, useCase: 3

Video: Mākslīgi radīti skandāli, lai piesaistītu līdzjutējus. Cik tālu drīkst iet?

Jānis Celmiņš
Šīs nedēļas raidījuma “(Bez)maksas sports” epizodē viesosies divu vadošu Latvijas basketbola un futbola klubu pārstāvji Ralfs Pleinics un Krišs Upenieks, lai runātu par to, kā palielināt interesi par vietējiem čempionātiem un, kā piesaistīt skatītāju tribīnēs. Kā viens no veidiem – mākslīgu skandālu radīšana.

Raidījumu pilnā garumā skaties jau otrdienas vakarā no plkst. 21.00 kanālā TV4, portālā Sportacentrs.com vai TV4 Youtube.com kanālā.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2024-01-15 15:01, pirms 3 mēnešiem
futbola saimniecība ir galīgā pakaļā un skandāli, acīmredzot, ir vienīgais, ar ko piesaistīt publikas uzmanību šim sovoku pārvaldītajam purvam. Basketbolam tādi sūdi nav nepieciešami, tur vairāk jādomā par informāciju un skatītāju piesaistīšanu spēlēm klātienē.

     [+] [-]

, 2024-01-15 18:08, pirms 3 mēnešiem
Kamēr līdzjutēji sapratīs, kad mana pilsēta ir manas mājas un mani sporta klubi ir brāļi un māsas ,tad jebkurā spēļu līmenī, ko klubi rādīs nāks atbalstīt. Pilsētas patriotisma sajūtas ir jāmāk saliedēt. Tas ir tikai mans viedoklis.💪😎🇱🇻