Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Bondare Eiropas kausa posmā kalnu slēpošanā vēlreiz nefinišē slaloma distancē

Agris Suveizda

Bondare Eiropas kausa posmā kalnu slēpošanā vēlreiz nefinišē slaloma distancē
Liene Bondare. Foto: Infoski.lv/E.Lukšo.

LETA. Pekinas olimpisko spēļu dalībniece Liene Bondare sestdien Itālijā Eiropas kausa posmā kalnu slēpošanā otro dienu pēc kārtas nefinišēja slaloma otrajā distancē.

Pirmajā braucienā Bondare bija 46. no 51 finišējušās kalnu slēpotājas. 78 dalībnieču konkurencē uzvaru izcīnīja Doriana Eskana no Francijas, kura dienu iepriekš bija trešā. Viņa divas trases veica minūtē un 30,76 sekundēs.

2019. gada pasaules junioru čempione kombinācijā šveiciete Nikola Goda bija otrā, atpaliekot 0,26 sekundes, bet trešā bija vēl viena Francijas kalnu slēpotāja Mariona Ševrijē, tautietei piekāpjoties 0,29 sekundes.

Bondares plāns šosezon ir aizvadīt pilnu Eiropas kausa sacensību sezonu slaloma disciplīnā, paralēli startējot arī Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) ranga sacensībās.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-12-16 18:13, pirms 7 mēnešiem
Es arī varētu visos sporta veidos nefinišēt un pretendēt uz kaut kādām valsts naudiņām! Protams,ka trenēšos un tēlošu ka cenšos!