Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

CNN starp Pekinas spēļu dalībniekiem izceļ arī Martinu Dukuru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

CNN starp Pekinas spēļu dalībniekiem izceļ arī Martinu Dukuru
Martins Dukurs. Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Amerikas Savienoto Valstu mediju valstības milzis CNN publicējis sarakstu ar 25 sportistiem, kuriem pievērst uzmanību Pekinas olimpisko spēļu laikā. Starp viņiem iekļauts arī Latvijas skeletonists Martins Dukurs, kura trofeju skapī trūkst pašas galvenās balvas – olimpiskā zelta.

"37 gadus vecais Martins Dukurs skeletonā dominējis daudzu gadu garumā, sešas reizes kļūstot par pasaules čempionu un 11 reizes uzvarot Pasaules kausā, ieskaitot pēdējās trīs sezonas. Taču viena lieta, kas izvairījusies no viņa, ir olimpiskais zelts. 2010. un 2014. gadā viņš ieguva sudrabu, bet 2018. gadā ierindojās ceturtajā vietā," raksta CNN.

Dukurs sezonas izskaņā uzvarēja trijos no pēdējiem četriem posmiem. Vienīgais izņēmums bija Siguldā, kur triumfēja Tomass Dukurs, bet Martins atpalika 0,06 sekundes un ierindojās otrajā vietā.

CNN izcēlusi arī dominējošo bobsleja pilotu Frančesko Frīdrihu no Vācijas, amerikāņu kalnu slēpotāju Mikaelu Šifrinu un snovbordistu Šonu Vaitu, daiļslidotāju Juzuru Hanju (Japāna), arī norvēģus biatlonistu Juhannesu Bē un slēpotāju Juhannesu Klēbo, kā arī Esteru Ledecku no Čehijas, kura pirms četriem gadiem zeltu izcīnīja gan kalnu slēpošanā, gan snovbordā.

Izmantotie resursi:
https://edition.cnn.com/2022/01/26/...

Noderīgas saites:

Pekinas OS ziņas
Latvijas olimpiskās komandas sportisti
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

     [+] [-]

, 2022-01-27 21:12, pirms 2 gadiem
Lai izdodas