Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Pirms PK posma Siguldā konstatēta inficēšanās ar Covid-19

Rolands Eliņš

Pirms PK posma Siguldā konstatēta inficēšanās ar Covid-19
Foto: AP/Scanpix

Šodien Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē bija pirmā oficiālā treniņu diena pirms nedēļas nogalē gaidāmā Pasaules kausa posma, un posma sacensību direktore Janika Judeika intervijā Latvijas Televīzijai atklāja, ka dalībnieku vidū konstatēta inficēšanās ar Covid-19.

"Konkrētu skaitu nevaram nosaukt, jo tā ir sensitīva informācija, bet Covid-19 gadījumi mums ir konstatēti," atklāja Janika Judeika. Tikusi sarīkota komandu sapulce, kurā nolemts pagaidām par posma atcelšanu vai pārcelšanu nerīkot un turpināt pēc līdzšinēja plāna.

LTV sižetā Martins Dukurs pastāstīja savā rīcībā esošo informāciju, ka pozitīvs Covid-19 tests bijis kādam Austrijas skeletonistam. Pirms izlidošanas uz Latviju šī persona veikusi testu, kas bijis negatīvs, bet Latvijā veiktais tests jau bijis pozitīvs.

Sportistiem Latvijas posmādivas nedēļas būs jādzīvo īpašos apstākļos, lai izvairītos no saskarsmes ar cilvēkiem ārpus trases, proti, tā sauktajā burbulī. Janika Judeika pastāstīja, ka trases personāls ir nošķirts no citiem iesaistītajiem un strādā agros rītos un vēlos vakaros. Savs 'burbulis' ir arī sportistiem.

Martins Dukurs Covid-19 testu veica gan piektdien, gan sestdien, kad analīzes organizēja Starptautiskā Bobsleja un skeletona federācija. Siguldā ir spēkā ir daudz ierobežojumu – treneri nedrīkst braukt liftā un atrasties ģērbtuvēs, savukārt skeletonisti tikai uz brauciena laiku drīkst novilkt sejas masku.

Sacensības skeletonā Siguldā tiks aizvadītas piektdien, kamēr nedēļas nogalē sacentīsies bobslejisti, aizvadot braucienus sestdien un svētdien. Sestdien būs arī dāmu bobsleja sacensības.

Izmantotie resursi:
https://www.lsm.lv/raksts/sports/sk...

     [+] [-]

, 2020-11-17 06:33, pirms 3 gadiem
nu redz dale, kā jau teicu, kā tripers būs renes šļūcējiem, tā būs raksts

     [+] [-]

, 2020-11-17 09:37, pirms 3 gadiem
pajebat tas covid

     [+] [-]

, 2020-11-17 11:39, pirms 3 gadiem
latvijā viss kā vienmēr- ticīgāki par pašu pāvestu- viss ir sensitīva informācija. kā saslimušo skaits var būt sensitīva informācija?

  +1 [+] [-]

, 2020-11-17 12:11, pirms 3 gadiem
Kāds vēl burbulis? 🤦‍♂️Sportisti klīst gan pa tirdzniecības centriem, gan būvmateriālu veikalu Gāles nams un citiem veikaliem. Viss notiek oficiālajās dalībnieku formās nevis civilā apģērbā

     [+] [-]

, 2020-11-17 12:14, pirms 3 gadiem
pikolo rakstīja: latvijā viss kā vienmēr- ticīgāki par pašu pāvestu- viss ir sensitīva informācija. kā saslimušo skaits var būt sensitīva informācija?
Sensitīva tāpēc, lai karstasinīgie latviešu fani nenolinčotu saslimušo ar visu viņa komandu

     [+] [-]

, 2020-11-17 12:14, pirms 3 gadiem
trieciens07 rakstīja: Kāds vēl burbulis? 🤦‍♂️Sportisti klīst gan pa tirdzniecības centriem, gan būvmateriālu veikalu Gāles nams un citiem veikaliem. Viss notiek oficiālajās dalībnieku formās nevis civilā apģērbā
Taisnība, pats redzēju