Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Cīmanis: "Ja Šici nekļūdītos, iespējams, tiktu trijniekā"

Jānis Pārums

Cīmanis: "Ja Šici nekļūdītos, iespējams, tiktu trijniekā"
Pēteris Cīmanis
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pēc Pasaules kausa izcīņas pēdējā posma kamaniņu sportā, kas šodien norisinājās Čezānas trasē Itālijā, Latvijas izlases galvenais treneris Pēteris Cīmanis sarunā ar Sportacentrs.com novērtēja latviešu startu vīriešu un divnieku sacensībās.

"Guntis Rēķis varbūt varēja nedaudz labāk nostartēt, taču kopumā viņš parādīja rezultātu savu spēju robežās. Čezānas trase ir ātra un viltīga," secināja Cīmanis, novērtējot Gunta Rēķa izcīnīto 22. vietu. Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā Rēķim 27. vieta.

Izlases treneris arī atzina, ka divnieku sacensībās brāļiem Šiciem nepadevās pirmais brauciens, bet otrais tika veikts ļoti veiksmīgi: "Šiciem kļūda trases augšdaļā neļāva ieņemt augstāku vietu. Otrajā braucienā tika uzrādīts otrais rezultāts, taču ar to bija par maz, lai tiktu augstāk par septīto pozīciju. Grūti pateikt cik daudz maksāja šī kļūda, taču iespējams pat medaļu."

Cīmanis pauda arī optimismu par rīt gaidāmajām dāmu sacensībām, kur Latviju pārstāvēs Maija Tīruma un Anna Orlova. Izlases galvenais treneris uzsvēra, ka sportistes ir gatavas cīnīties par augstām pozīcijām.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-30 21:40, pirms 14 gadiem
Ja neviens nekļūdītos, tad visi būtu uzvarētāji.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-30 22:13, pirms 14 gadiem
nedzirdēts domugrauds,laikam kāds filozofijas jaunais pasaules spīdeklis Eagle/atceramies/.

  +5 [+] [-]

, 2010-01-30 23:19, pirms 14 gadiem
ja buutu tad buutu... bet nav....

     [+] [-]

, 2010-01-30 23:24, pirms 14 gadiem
ir tā kā ir