Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Kamaniņu braucējai Maskalei piektā vieta Eiropas jaunatnes čempionātā

Ints Megnis
Ints Megnis

Kamaniņu braucējai Maskalei piektā vieta Eiropas jaunatnes čempionātā
Latvijas junioru kamaniņu izlase Sanktmoricā

Latvijas jaunā kamaniņu braucēja Justīna Maskale ceturtdien leģendārajā Sanktmoricas trasē izcīnīja piekto vietu Eiropas jaunatnes čempionātā kamaniņu sportā.

Eiropas junioru un jaunatnes čempionāts notiek paralēli ar Pasaules kausa posmu junioriem. Jaunietēm Maskale pirmajā braucienā sasniedza vien 11. rezultātu, bet otrajā parādīja sesto laiku un uz šo vietu pacēlās arī Pasaules kausa posma summā. Tā kā par uzvarētāju kļuva kanādiete Natalija Korlesa, Eiropas ieskaitē Maskale bija piektā.

Divu braucienu summā Maskale uzvaru guvušajai Korlesai piekāpās par 1,687 sekundēm.

Vēl no Latvijas sportistēm 12. vietā Pasaules kausa posmā bija Zane Kaluma, kura uzvarētājai piekāpās par 2,190 sekundēm. Zīmīgi, ka arī viņai bija divi diametrāli pretēji braucieni - 22. vieta pirmajā braucienā un astotais labākais laiks otrajā. Eiropas čempionāta ieskaitē Kaluma bija astotā labākā.

Sacensības kamaniņu sportam neierastajā Sanktmoricas dabīgajā trasē turpināsies līdz sestdienai, bet 2020. gadā tajā notiks pasaules jaunatnes Ziemas olimpiskās spēles.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-17 22:28, pirms 5 gadiem
Vai Sanktmoricā ir noticis arī pasaules kausa posms pieaugušajiem?

  +1 [+] [-]

, 2019-01-17 23:22, pirms 5 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Vai Sanktmoricā ir noticis arī pasaules kausa posms pieaugušajiem?
2000.gadā bija pasaules čempionāts.

Šodien man patrāpījās facebook uzgriezt kaut kādu tiešraidi no Sanktmoricas, kur brauca jauniešu divnieki, bet laikam nemāku atrast rezultātus.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-17 23:24, pirms 5 gadiem
2012.g pēdējoreiz..