Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Tīruma: "Riskēju un kļūdījos"

Jānis Pārums

Tīruma: "Riskēju un kļūdījos"
Maija Tīruma
Foto: Rūta Kalmuka, f64

Latvijas labākā kamaniņu braucēja Maija Tīruma pēc starta Pasaules kausa posmā Vinterbergas trasē Vācijā portālam Sportacentrs.com skaidroja neveiksmi individuālajās sacensībās, kā arī komentēja stafetes iznākumu.

"Šonedēļ sāku braukt ar jaunu aptecētāju, jo iepriekšējais, kā secinājām, bija palicis nevadāms un ar tādu cerēt uz augstām vietām bija grūti. Visu nedēļu treniņos gāja labi, beidzot varēju braukt brīvi un tā kā tam vajadzētu būt, jo ar iepriekšējo [aptecētāju] visu laiku bija jāčeko kas nu kur tagad būs," Tīruma pastāstīja par jaunāko saistībā ar tehniku.

Sacensībās Maija piedzīvoja kritienu un pilnībā atzīst savu vainu: "Laikam jau tā pārliecība par to, ka viss beidzot ir labi, nāca par sliktu, jo zināju, ka varu nobraukt ātri, tikai, protams, nedaudz bija jāriskē. Šoreiz tas neatmaksājās... kļūdījos trasē par aptuveni 10-20 centimetriem un iznākums bija nepatīkams. Fiziski jūtos labi, savainojumu nav, un tas laikam ir galvenais. Tikai esmu vīlusies sevī, jo tā 100% bija mana kļūda."

"Stafetes braucieni izdevās labi, tikai žēl, ka atkal palikām ceturtie un neizdevās līdzjutējus iepriecināt ar medaļu. Otrajā braucienā (tehnisku ķibeļu dēļ nācās braukt divreiz – aut.) mēs braucām ar aukstākām sliecēm nekā vajadzētu būt, jo mēs ar Mārtiņu [Rubeni] jau bijām vienu braucienu veikuši un dabūt īsto temperatūru nebija laika. Neviens nezina, kā būtu, ja būtu, taču ir tā kā ir," piebilda Tīruma.

Sportacentrs.com jau rakstīja, ka sieviešu sacensībās Maija Tīruma pretendēja uz augstu vietu, taču distances beigu daļā piedzīvoja kritienu. Savukārt stafetē kopā ar brāļiem Juri un Andri Šiciem un Mārtiņu Rubeni Tīruma ieņēma ceturto vietu.

  +8 [+] [-]

, 2010-01-10 23:19, pirms 14 gadiem
Man tiešām patīk lasīt šādus komentārus pēc sacensībām, nekā - Tehnika pievīla, ārā bija par siltu, nauda par maz, treneris lohs

  +6 [+] [-]

, 2010-01-10 23:26, pirms 14 gadiem
!Marca! rakstīja: Man tiešām patīk lasīt šādus komentārus pēc sacensībām, nekā - Tehnika pievīla, ārā bija par siltu, nauda par maz, treneris lohs
bet ari komentārus "treneris lohs" ir parīkami lasīt

  +6 [+] [-]

, 2010-01-11 00:23, pirms 14 gadiem
Visu cieņu Maijai Gan būs laiks sevi vēl augstu parādīt.. būs okei!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-11 00:24, pirms 14 gadiem
baac rakstīja: bet ari komentārus "treneris lohs" ir parīkami lasīt
Pietiks intrigu gada sākumam..