Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

PK posmu Altenbergā Latvija noslēdz ar zeltu komandu stafetē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

PK posmu Altenbergā Latvija noslēdz ar zeltu komandu stafetē
Mārtiņa Bota/Roberta Plūmes ekipāža. Foto: Mareks Gaļinovskis

Šodien Latvijas kamaniņu izlase ar uzvaru komandu stafetē noslēdza Pasaules kausa posmu Altenberga. Otro vietu izcīnīja ASV, bet nozīmīgs panākums Rumānijai, kas sacensībās ieguva trešo vietu.

• Pasaules kausa posmā Altenbergā Latvijas sportisti tika pie četrām medaļām – trijām individuālajās distancēs vīriešiem, sievietēm un sieviešu divvietīgajās ekipāžās, kā arī viena izcīnīta komandu stafetē.

• Tieši komandu stafetē izcīnīta augstākā vieta – starp astoņām valstīm uzrādīts labākais laiks un zelta godalga. Latvijas izlase izcīnīja pirmo uzvaru stafetē šajā sezonā pēc divām piektajām vietām un trešās pasaules čempionātā.

• Latvija trasē devās ar trešo numuru. Elīna Ieva Vītola trasē kļūdījās, bet Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Kristers Aparjods un Anda Upīte/Kitija Bogdanova savus posmus veica samērā pārliecinoši. Tas deva laiku trīs minūtes 14.445 sekundes, ko citas komandas nepārspēja.

• Otro vietu ieguva ASV sportisti, bet pārsteidzošu rezultātu sasniedza Rumānijas kamaniņu braucēji, kuri trasē devās kā pirmie. Visiem sportistiem veicot labus braucienus, rumāņiem pirmā medaļa komandu stafetē – trešā vieta.

• Par favorītiem uzskatītie Austrijas un Vācijas sportisti kļūdījās trasē, kas tiem neļāva kāpt uz goda pjedestāla. Austrieši finišēja ceturtajā, bet vācieši piektajā vietā.

PK posms Altenbergā kamaniņu sportā, komandu stafete

V.ValstsLaiks
1.Latvija3:14.445
2.ASV+1.003
3.Rumānija+1.856
4.Austrija+2.279
5.Vācija+2.350
6.Itālija+2.482
7.Ķīna+3.216
8.Ukraina+4.961

 +10 [+] [-]

, 2024-02-04 13:52, pirms 8 mēnešiem
Latvija dominē kamaniņu sportā! Tiem, kas kritizē latviešu panākumus: ejiet raudāt. Iepriekšējos gados šajās trasēs bija tādi paši apstākļi, taču rezultāti ne tuvu nebija tādi paši. Individuālajās sacensībās vietas bija otrajā desmitniekā. Ar retiem izņēmumiem. Un tagad - medaļas katrā posmā.

     [+] [-]

, 2024-02-04 13:54, pirms 8 mēnešiem
Felicitari Romania!!!

  +2 [+] [-]

, 2024-02-04 14:02, pirms 8 mēnešiem
Rumānija tika pie naudas balvām!
Respekt Rumānijai, kurai tuvākā trase ir ļoti tālu!

  +2 [+] [-]

, 2024-02-04 14:13, pirms 8 mēnešiem
ko ta Vācija tik švaki?
Slēpts komentārs: datmons

  +2 [+] [-]

, 2024-02-04 14:31, pirms 8 mēnešiem
Renes sporta veidos prēmijas PK posmos ir mazākas kā par IBU kausa posmiem biatlonā!(apbalvo top3)!
Slēpts komentārs: daleic-1

  -1 [+] [-]

, 2024-02-04 15:36, pirms 8 mēnešiem
Naturban rakstīja: Latvija dominē kamaniņu sportā! Tiem, kas kritizē latviešu panākumus: ejiet raudāt. Iepriekšējos gados šajās trasēs bija tādi paši apstākļi, taču rezultāti ne tuvu nebija tādi paši. Individuālajās sacensībās vietas bija otrajā desmitniekā. Ar retiem izņēmumiem. Un tagad - medaļas katrā posmā.
izņemot Vāciju un Latviju, visi pārējie tam tērē apmēram 5x mazāku naudu. nemaz nerunājot par trasi, kas nav katrā valstī. nevis jābrīnās par medaļām, bet jābrīnās, ka tās ik pa laikam nav.

  -2 [+] [-]

, 2024-02-04 16:03, pirms 8 mēnešiem
dažas valstis un 79 skatītāji..popularitāte neticama..!!!!! tām medaļām nav tā ''garša'' ,kas teiksim ,kaut vai viegjatlētikā...

  +1 [+] [-]

, 2024-02-04 16:11, pirms 8 mēnešiem
cesinieks777 rakstīja: dažas valstis un 79 skatītāji..popularitāte neticama..!!!!! tām medaļām nav tā ''garša'' ,kas teiksim ,kaut vai viegjatlētikā...
Kā nu kurš tās medaļas uztver. Man ir liels prieks par medaļām renē. Siguldā sacensības vienmēr kupli apmeklētas. Tas ir mūsu sporta veids. Dīvaini ka ir cilvēku grupa ,kas mēģina nolikt šo sporta veidu. Priecājamies ka ir kaut kas mūsu. Nav žēl ka tiek tērēta nauda. Varētu vēl vairāk ieguldīt baudu renē.

     [+] [-]

, 2024-02-04 16:33, pirms 8 mēnešiem
varonis rakstīja: izņemot Vāciju un Latviju, visi pārējie tam tērē apmēram 5x mazāku naudu. nemaz nerunājot par trasi, kas nav katrā valstī. nevis jābrīnās par medaļām, bet jābrīnās, ka tās ik pa laikam nav.
Austrija tērē krietni vairāk kā mēs noteikti arī itāļu un amerikāņu sportisti ir apmaksātāki par mūsējiem nerunājot par ķīniešiem,kur valsts iedala ,cik vien prasa.

  -1 [+] [-]

, 2024-02-04 16:43, pirms 8 mēnešiem
coffijs rakstīja: Austrija tērē krietni vairāk kā mēs noteikti arī itāļu un amerikāņu sportisti ir apmaksātāki par mūsējiem nerunājot par ķīniešiem,kur valsts iedala ,cik vien prasa.
ASV iedala tik daudz valsts naudas,ka šiem pa vidu mājaslapā ir

Donate Now
Your donations are an invaluable resource for the success of Team USA athletes like ours.

Visit our donations page now

     [+] [-]

, 2024-02-04 16:45, pirms 8 mēnešiem
Coffijs izplata kādus murgus

USA Luge would like to thank our sponsors and suppliers. We do not receive federal government support, unlike our competition. Instead, we rely on the generosity of the companies listed below so we can recruit, develop, train and support luge athletes to represent our nation in luge competitions around the world. THANK YOU!

     [+] [-]

, 2024-02-04 16:50, pirms 8 mēnešiem
datmons rakstīja: Rumānija tika pie naudas balvām!
Respekt Rumānijai, kurai tuvākā trase ir ļoti tālu!
Sarajevā

  +1 [+] [-]

, 2024-02-04 17:37, pirms 8 mēnešiem
Vinmēr prieks par renes sportistu medaļām. Šodien zelts. Superīgi.
Rumānijā ritdienu kā brivdienu!!

  +1 [+] [-]

, 2024-02-04 19:43, pirms 8 mēnešiem
datmons rakstīja: Coffijs izplata kādus murgus

USA Luge would like to thank our sponsors and suppliers. We do not receive federal government support, unlike our competition. Instead, we rely on the generosity of the companies listed below so we can recruit, develop, train and support luge athletes to represent our nation in luge competitions around the world. THANK YOU!
ASV sponsoriem ir daudz plašākas iespējas nekā Latvijas valstij un sponsoriem, takā apšaubīt ASV renes braucēju budžetus ir vairāk kā smieklīgi.
Vācijā visi renes braucēji ar zem armijas, un viņiem nav pamata žēloties par maciņa biezumu. Nezinu kā Austrijai un Itālijai, bet ir pamats domāt, ka arī zem armijas vai policijas.

     [+] [-]

, 2024-02-04 21:37, pirms 8 mēnešiem
Aldis Br rakstīja: Kā nu kurš tās medaļas uztver. Man ir liels prieks par medaļām renē. Siguldā sacensības vienmēr kupli apmeklētas. Tas ir mūsu sporta veids. Dīvaini ka ir cilvēku grupa ,kas mēģina nolikt šo sporta veidu. Priecājamies ka ir kaut kas mūsu. Nav žēl ka tiek tērēta nauda. Varētu vēl vairāk ieguldīt baudu renē.
Tas nav dīvaini, tas ir nožēlojami. Es tādus neuzskatu par latviešiem, kas noniecina mūsu nacionālo sporta veidu.