Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Klots un Brants labāko sešiniekā Pasaules kausa posmā parabobslejā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Klots un Brants labāko sešiniekā Pasaules kausa posmā parabobslejā
Arturs Klots. Foto: Ģirts Kehris/bobslejs.lv

LETA. Latvijas pārstāvji Arturs Klots un Alvils Brants ceturtdien Insbrukā Pasaules kausa posmā parabobslejā ieņēma attiecīgi ceturto un piekto vietu.

Klots pirmajā braucienā finišēja ceturtais, bet otrajā - sestais, divu braucienu summā uzvarētājam amerikānim Giljermo Kastiljo zaudējot 0,14 sekundes.

Brants braucienos ieņēma attiecīgi devīto un trešo vietu, no Kastiljo atpaliekot 0,26 sekundes un ieņemot piekto vietu 23 sportistu konkurencē.

Piektdien Insbrukā norisināsies Pasaules kausa ceturtais posms, kas vienlaikus būs Eiropas čempionāts.

Sezonas pirmajos divos posmos, kas norisinājās Leikplesidas trasē ASV, piedalījās tikai Klots, kurš izcīnīja 12. un devīto vietu.

Pēc Eiropas čempionāta nākamajā nedēļā parabobslejisti Sanktmoricā, Šveicē, cīnīsies par pasaules čempionāta godalgām.

2022./2023.gada sezonā parabobslejā starptautiskās sacensības norisināsies četrās dažādās trasēs. Pasaules kausā iecerētas seši posmi trīs trasēs - no 14. līdz 20.novembrim Leikplesidā, ASV, no 22. līdz 27.janvārim Insbrukā, Austrijā, kā arī no 7. līdz 12.februārim Lillehammerē, Norvēģijā. Insbrukā 27.janvārī norisināsies cīņas arī par Eiropas čempionāta medaļām.

Izmantotie resursi:
LETA