Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Latvijas bobslejisti jaunajā sezonā startēs Pasaules un Eiropas kausā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas bobslejisti jaunajā sezonā startēs Pasaules un Eiropas kausā
Jēkabs Kalenda. Foto: Viesturs Lācis/Bobslejs.lv

LETA. Latvijas bobsleja ekipāžas gaidāmajā sezonā startēs Pasaules un Eiropas kausa sacensībās, vēsta Latvijas Bobsleja un skeletona federācija (LBSF).

Bobsleja pilots Jēkabs Kalenda ar divnieku un četrinieku ekipāžām pārstāvēs Latviju Pasaules kausa izcīņā, bet Renārs Grantiņš savu komandu vedīs Eiropas kausa sacensībās.

Vēl 14 gadus vecā Amēlija Kotāne, kura Jaunatnes ziemas olimpiskajās spēlēs izcīnīja ceturto vietu monobobslejā, šajā sezonā sāks cīņu pieaugušo konkurencē, lai kvalificētos 2026. gada Milānas un Kortīnas olimpiskajām spēlēm.

Savukārt Latvijas skeletona akadēmijas audzēkņi šosezon startēs Eiropas kausa un Pasaules kausa posmos pieaugušo konkurencē, lai nākamgad cīnītos par kvalificēšanos olimpiskajām spēlēm.

Jauno sezonu bobslejisti un skeletonisti sāks novembra otrajā pusē.

     [+] [-]

, 2024-10-04 15:46, vakar
Vai tiešām tās bija tikai baumas, ka Sandis atgriežas?

     [+] [-]

, 2024-10-04 16:40, vakar
Ozoliņš?

     [+] [-]

, 2024-10-04 16:59, vakar
Calvin rakstīja: Ozoliņš?
Nē Valters!

     [+] [-]

, 2024-10-04 17:36, vakar
Pozitīvi, ka jaunajiem skeletonistiem un monobobslejistei ir mērķis - olimpiāde. Domāju, ka skeletonā pa vienai kvotai katram dzimumam ir ļoti reāli izcīnīt. Kotānei monobobā to būs izdarīt daudz grūtāk, teju neiespējami. Būs interesanti sekot līdzi mačiem.

Grantiņam plānots braukt arī ar četriniekiem? Vajadzētu!