Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Video: #6 "eXi": Ekmanis par drosmi, bobsleju agrāk un tagad, naudu un barikāžu laiku

Andris Liepa
Andris Liepa
Piedāvājam sporta sarunu šova “eXi” piektās - jubilejas sezonas sesto epizodi, kurā viesojas viens no sava laika titulētākajiem Latvijas bobslejistiem, šobrīd Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas ģenerālsekretārs Zintis Ekmanis.

0:00:00 – 0:04:09 – šodien raidījumā;
0:04:10 – 0:37:40 – par Latvijas bobsleju, naudu, jauno sezonu, izredzēm un mērķiem;
0:39:29 – 1:27:31 – “Domina Shopping ” tēmu rats.

Seko "eXi" sociālajos tīklos:
YouTube: https://ej.uz/eXiSportsYouTube
Facebook: https://www.facebook.com/exisports/
Instagram: https://www.instagram.com/exi_sports/
Twitter: https://twitter.com/eXi_Sports

Vērtējums: +3

  -2 [+] [-]

, 2023-11-03 06:53, pirms pusgada
Noklausījos pirmo daļu. Viena vienīga raudāšana par naudas nepietiekamo daudzumu, bobslejistu nenovertesanu, lielīšanos ar medaļām. Ekmanis ir palicis tik prognozējams un vienveidīgs.

  +4 [+] [-]

, 2023-11-03 09:51, pirms pusgada
H.E.N.R.Y. rakstīja: Noklausījos pirmo daļu. Viena vienīga raudāšana par naudas nepietiekamo daudzumu, bobslejistu nenovertesanu, lielīšanos ar medaļām. Ekmanis ir palicis tik prognozējams un vienveidīgs.
Tev liekas, ka viņš tāds ir palicis?
Man tieši liekas, ka viņš vienmēr tāds čīkstētājs bijis.

  -1 [+] [-]

, 2023-11-03 09:59, pirms pusgada
Piekriitu Batman! Ekmanis vienmeer ir gaudojis par to, kaa mees nevaram ar vaacieshiem vai shveicieshiem sacensties. Neviens tachu nespiezh piedaliities. Aizgaaja Dukuri, skeletons beidzaas un nevienam pat iisti neinteresee. Tas pats liktenis gaidaams bobslejam un citiem nishas sporta veidiem, kas tautai ir nepieejami hobija liimenim. Nobraukt ar laapstu vai ragavaam ir cita lieta, braukt konservu bundzhaa uz sliedeem, pavisam kaut kas cits. Visu cienju sportistiem un treneriem, bet shiem nishu sporta veidiem nevajadzeetu tik lielu valsts finanseejumu, cik vinji sanjem proporcionaali daliibnieku skaitam. Valsts rallija pilotiem auto nesponsoree, tad kaada velna peec to vajadzeetu dariit prieksh renes sporta veidiem?

  -3 [+] [-]

, 2023-11-03 10:07, pirms pusgada
BOBSLEJA ENKURS - milzigs...

  -2 [+] [-]

, 2023-11-03 11:20, pirms pusgada
Raudāšana jo no TOP 20 prioritārajiem sportiem valstī, šobrīd ir 15 un Bobslejs nav starp tiem. Abi ar Prūsi nu raud visur, kur var.
Sen jau esmu uzskatījis, ka šādam sporta veidam nav jāpretendē uz valsts finansējumu un Siguldas monstru sen vajadzēja atdot 100% privātā uzturēšanā, ja kādam tas ir vajadzīgs. Monstrs tāpat nespēj uzņemt pilnvērtīgu renes programmu augstākā līmeņa sacensībās... Tas ir tas pats stāst kā par tiem jaunuzbūvētajiem vieglatlētikas stadioniem miljonu vērtībā, kurā ir nestandarta trase, un normālus sačus tur neredzēt, neder ne treniņiem, ne sacensībām, miljoni izgrūsti par hobija līmeņa pielietojumu.
Negribu smagi noniecināt sporta veidu, bet medaļas vai ne, globāla vērtība tam ir maza. Mums arī zemledus makšķerēšanā ir čempioni.
Kadru atsaucība šajā sporta veidā ir balstīta uz olimpisko A sastāvu, stipendiju, būšanu starp top 10 20 valstu konkurencē.

  -3 [+] [-]

, 2023-11-03 11:23, pirms pusgada
Par kādu sportu kā industriju viņš tur murgo?
Viņš pat normāli četrnieku sačus nevar noorganizēt...

  -4 [+] [-]

, 2023-11-03 12:52, pirms pusgada
hantele ļoti labs salīdzinājums ar ralliju un bobsleju.

  -3 [+] [-]

, 2023-11-03 13:04, pirms pusgada
ooo lielākais nīdeklis Latvijas sporta vēsturē pasaukts,pat negribu to raidījumu skatīties tāpat jau zināms par ko viņš tur nīdēs. Veči izskatās,ka mums pašiem vajadzēs ar kuvaldām savākties un to trasi nahrenizēt,lai zintelim miers un var beidzot iet normālu darbu strādāt nevis dzīvot uz valsts rēķina..

  +1 [+] [-]

, 2023-11-03 17:54, pirms pusgada
shmopsis rakstīja: ooo lielākais nīdeklis Latvijas sporta vēsturē pasaukts,pat negribu to raidījumu skatīties tāpat jau zināms par ko viņš tur nīdēs. Veči izskatās,ka mums pašiem vajadzēs ar kuvaldām savākties un to trasi nahrenizēt,lai zintelim miers un var beidzot iet normālu darbu strādāt nevis dzīvot uz valsts rēķina..
Mums valstī ir vairāk kā 200 000 ierēdņu, funkcionāru un valsts sektorā strādājošo, no kuriem lielu daļu nav nekādas jēgas.Varbūt šajā valstī ir jāsāk šeit kaut ko darīt, bet bļaut internetā un nolaist līdz kliņķim, to kas agrāk būvēts, to mēs mākam labāk par visiem.

  -1 [+] [-]

, 2023-11-03 20:19, pirms pusgada
knaible rakstīja: Mums valstī ir vairāk kā 200 000 ierēdņu, funkcionāru un valsts sektorā strādājošo, no kuriem lielu daļu nav nekādas jēgas.Varbūt šajā valstī ir jāsāk šeit kaut ko darīt, bet bļaut internetā un nolaist līdz kliņķim, to kas agrāk būvēts, to mēs mākam labāk par visiem.
Ar ko tad tu nodarbojies? nesalīdzini tagad rūpnīcas ar vienu sūda trasi,kura no tiešām pilnīgi neko valstij nedod tikai ņem. Tu te salīdzini ābolus ar pipeli!! Protams,ka mums valstī nekas nav kārtībā tur piekrītu,bet kāds te sakars ar to?

  +3 [+] [-]

, 2023-11-04 09:19, pirms pusgada
hantele rakstīja: Piekriitu Batman! Ekmanis vienmeer ir gaudojis par to, kaa mees nevaram ar vaacieshiem vai shveicieshiem sacensties. Neviens tachu nespiezh piedaliities. Aizgaaja Dukuri, skeletons beidzaas un nevienam pat iisti neinteresee. Tas pats liktenis gaidaams bobslejam un citiem nishas sporta veidiem, kas tautai ir nepieejami hobija liimenim. Nobraukt ar laapstu vai ragavaam ir cita lieta, braukt konservu bundzhaa uz sliedeem, pavisam kaut kas cits. Visu cienju sportistiem un treneriem, bet shiem nishu sporta veidiem nevajadzeetu tik lielu valsts finanseejumu, cik vinji sanjem proporcionaali daliibnieku skaitam. Valsts rallija pilotiem auto nesponsoree, tad kaada velna peec to vajadzeetu dariit prieksh renes sporta veidiem?
Bla ,bla ,bla
Valsts sponsorē rallija pasakumus , Bikernieku baze ir valsts uztureta. u.t.t.
Šķidri tirst - nav malku cirst

  +1 [+] [-]

, 2023-11-04 10:10, pirms pusgada
KO jūs te komentāru sadaļa varat di.. bļ.. lieli experti naf..tad kad medaļas atnes tad debesīs ceļ, tagad tikai runā par naudu, tad visi brēc..

  -1 [+] [-]

, 2023-11-04 12:18, pirms pusgada
zaxx rakstīja: KO jūs te komentāru sadaļa varat di.. bļ.. lieli experti naf..tad kad medaļas atnes tad debesīs ceļ, tagad tikai runā par naudu, tad visi brēc..
Es domāju te nevienam jau sen vairs neintresē renes medaļas,pilnīgi pohuj kā viņi tur nobrauc. Visa tā olimpiāde sen jau vairs nav tik prestiža,atskaitot dažus sportus kuriem vēl ir tur nozīme!

  +1 [+] [-]

, 2023-11-04 13:00, pirms pusgada
shmopsis rakstīja: Es domāju te nevienam jau sen vairs neintresē renes medaļas,pilnīgi pohuj kā viņi tur nobrauc. Visa tā olimpiāde sen jau vairs nav tik prestiža,atskaitot dažus sportus kuriem vēl ir tur nozīme!
olimpiādes nozīme, tās vieta sabiedrības prioritāšu sarakstā nokritās līdz ar Baha & co klusēšanu un ļoti ilgstošo viedokļa neesamību Krievijas un Ukrainas kara jautājumā, kas skaidrojams ar sponsoru naudām. Olimpiāde ir pārvērtusies par tādu pašu komerciālu, pelnītgribošu pasākumu, kuru vairs tā īsti nevēlas rīkot neviena normāla valsts, apzinoties to, ka visticamāk iebrauks pamatīgos zaudējumos. Olimpiādes mūsdienās ir mākslīgi uzpūsti veidojumi ar vēsturiskām tradīcijām. Vai tās vispār ir nepieciešamas?

     [+] [-]

, 2023-11-04 13:02, pirms pusgada
shmopsis rakstīja: Es domāju te nevienam jau sen vairs neintresē renes medaļas,pilnīgi pohuj kā viņi tur nobrauc. Visa tā olimpiāde sen jau vairs nav tik prestiža,atskaitot dažus sportus kuriem vēl ir tur nozīme!
Es domaju ,ka tev labāk nemaz necensties domāt ,jo tev nesanāk.
Jo NEVIENU NEINTERESĒ ,ko domā kāds čīkstulis ,kuram viss ir slikti

  +1 [+] [-]

, 2023-11-04 14:29, pirms pusgada
Visu laiku tikai gaužas un slavē vecos laikus, sevi un bosbslejistus. Nu gribas jau kādu citu plati arī paklausīties. Patīk bobslejs – uz priekšu , nevienam nav liegts nodarboties, bet nu katrs izvēlas to, kas patīk ( gan nodarboties, gan skatīties). Cik zinu, no pašiem bobslejistiem daudzi ir adekvāti un nekādas pilis nebūvē, trenējas, salst pie trases un nobrauc.
Tāpat arī Prūsis, nebūs te, aizies uz ārzemēm. Skaidrs, ka trenēties nav viegli, braukt ir pat bīstami, bet tāpēc jau tas nebūs top veids. Plus trases dārdzības un pasaulē to jau ir pietiekoši daudz., vairāk nevajag.
Visu laiku tā slavēšana utt. Jātrenējas daudz kur ir vēl smagāk un ilgāk( izturības veidos- kaut MTB, riteņi, slēpošana, airēšana , teniss utt, ) ja runājam par individuāliem veidiem. Vienīgā atšķirība- ka daudzos tajos minētajos veidos trenējas tūkstošiem un nodarbojas – pat miljoniem visā pasaulē, atmetot profesionālās karjeras cerību, ja nav reālas iespējas, līdzekļu, veselības, psiholoģijas, iedzimta talanta utt. Un cik vēl daudz startē. Bobslejā nobrauc kādos 8-10 mačos gadā…. Nav nekādi pārcilvēki, G slodze formulā 1 , ūdensformulā un gan jau vēl varbūt kur citur lielāka, turklāt ilgstoši…

     [+] [-]

, 2023-11-04 15:26, pirms pusgada
j888 rakstīja: Es domaju ,ka tev labāk nemaz necensties domāt ,jo tev nesanāk.
Jo NEVIENU NEINTERESĒ ,ko domā kāds čīkstulis ,kuram viss ir slikti
Tu par Ekmani runā?

     [+] [-]

, 2023-11-04 15:30, pirms pusgada
shmopsis rakstīja: Tu par Ekmani runā?
Šoreiz tas būs par tevi.

  -1 [+] [-]

, 2023-11-04 15:44, pirms pusgada
shmopsis rakstīja: Tu par Ekmani runā?
Neuzmet lūpu , bet tas ir par tevi

     [+] [-]

, 2023-11-04 21:13, pirms pusgada
j888 rakstīja: Neuzmet lūpu , bet tas ir par tevi
Man nav viss slikti,ta ka aizšāvi garām,man nepatīk kā mums izglītības ministrija strādā. KKo jau sāk uzlabot taisot prioritāros sportus,bet tad jau atkal gaudēsiet jūs,kas noteikti nāk no vidzemes un patīk pa kalniem vizināties un renēm,bet nejauksim hobiju ar profesionālu sportu!!!

  -1 [+] [-]

, 2023-11-10 10:09, pirms pusgada
rēcīgs vecis tas Ekmanis, smieklīgi stāsti, paldies par inteviju. komentētāji atsaldētie

  +2 [+] [-]

, 2023-11-10 10:59, pirms pusgada
roaddog rakstīja: rēcīgs vecis tas Ekmanis, smieklīgi stāsti, paldies par inteviju. komentētāji atsaldētie
es iešu jūrā kādu vilni noķert,iedosi man arī kādu prēmiju pa 150k ? kur starpība sērfings vai bobslejs? ar sērfingu pasaulē cilvēki vairāk nodarbojās,atbrauc uz vēja sezonu Liepājā pilna jūrmala,kapēc tiem džekiem nav prēmijas?

     [+] [-]

, 2023-11-10 17:28, pirms pusgada
shmopsis rakstīja: es iešu jūrā kādu vilni noķert,iedosi man arī kādu prēmiju pa 150k ? kur starpība sērfings vai bobslejs? ar sērfingu pasaulē cilvēki vairāk nodarbojās,atbrauc uz vēja sezonu Liepājā pilna jūrmala,kapēc tiem džekiem nav prēmijas?
aizej nosveries ábelé

     [+] [-]

, 2023-11-12 18:27, pirms pusgada
Subjektīvais rakstīja: Raudāšana jo no TOP 20 prioritārajiem sportiem valstī, šobrīd ir 15 un Bobslejs nav starp tiem. Abi ar Prūsi nu raud visur, kur var.
Sen jau esmu uzskatījis, ka šādam sporta veidam nav jāpretendē uz valsts finansējumu un Siguldas monstru sen vajadzēja atdot 100% privātā uzturēšanā, ja kādam tas ir vajadzīgs. Monstrs tāpat nespēj uzņemt pilnvērtīgu renes programmu augstākā līmeņa sacensībās... Tas ir tas pats stāst kā par tiem jaunuzbūvētajiem vieglatlētikas stadioniem miljonu vērtībā, kurā ir nestandarta trase, un normālus sačus tur neredzēt, neder ne treniņiem, ne sacensībām, miljoni izgrūsti par hobija līmeņa pielietojumu.
Negribu smagi noniecināt sporta veidu, bet medaļas vai ne, globāla vērtība tam ir maza. Mums arī zemledus makšķerēšanā ir čempioni.
Kadru atsaucība šajā sporta veidā ir balstīta uz olimpisko A sastāvu, stipendiju, būšanu starp top 10 20 valstu konkurencē.
Izlasi savu tekstu! Sanāk, ka tu raudi un gaudo tā pat kā Prūsis un Ekmanis, tas ir viens!
Nojaukt un sadi,st var ātri un fiksi, bet radīt un attīstīt var tikai retais un tu diez vai esi tajā skaitā - zemledus makšķerēšana radās pirms tevis!
Apsteigt Vāciju, ASV, Canādu, (rus/okupantus), Šveici, Franciju, Austriju, UK, - tur nevajag nekādu skaitliskumu, tur visu pasaka priekšā šo valstu iepējas un varenība, jebkādā aspektā - tāpēc es uzskatu, kamēr ir jebkādi panākumi un pēctecība tie iztērētie līdzekļi ir neatsverami, jo pretējā gadījumā mēs varam sākt gaudot par medicīnas, militārās, kultūras, valsts mēdiju, adminstratīvās jomās izgrūsto valsts līdzekļu lietderību - tur visur ir bezcerība!!!
Kā saka - beidz gaudot - izveido partiju "Gaudotāji" un sāc rīkoties!!!