Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Kaufmaņa un Grantiņa ekipāžām ceturtā un piektā vieta EK bobslejā posmā Siguldā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Kaufmaņa un Grantiņa ekipāžām ceturtā un piektā vieta EK bobslejā posmā Siguldā
Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

LETA. Dāvja Kaufmaņa un Renāra Grantiņa vadītās divnieku ekipāžas sestdien Siguldā ieņēma attiecīgi ceturto un piekto vietu Eiropas kausa (EK) sacensībās bobslejā.

Trīs pirmās vietas ieņēma Vācijas ekipāžas, uzvaru izcīnot Maksimiliāna Illmaņa un Lukasa Kollera divniekam, kas finišēja minūtē un 39,69 sekundēs.

Otrā bija piektdienas uzvarētāja Niko Zemmlera ekipāža, kas no uzvarētājiem atpalika par nieka četrām sekundes simtdaļām, bet trešā - Hansa Petera Hannighofera pilotētā ekipāža (+0,46).

Kaufmanis ar stūmēju Edgaru Unguru abos braucienos gan startā, gan finišā sasniedza ceturto rezultātu, no uzvarētājiem atpaliekot 1,19 sekundes.

Grantiņš ar Regnāru Kirejevu gan startā, gan finišā bija piektie ātrākie, no uzvarētājiem atpaliekot 2,31 sekundi.

Startēja vien deviņas ekipāžas.

Pēc septiņiem EK posmiem vadībā ar 692 punktiem ir Illmanis. Zemmleram ir 604 punkti, bet vēl vienam vācu pilotam Ādamam Amūram - 522 punkti.

Piektais ar startiem pirmajos piecos posmos un 430 punktiem ir Emīls Cipulis, 15.vietu ar 312 punktiem ieņem Jēkabs Kalenda, Kaufmanis ar 198 Siguldā nopelnītajiem punktiem ir 20., bet Grantiņš ar 184 punktiem - 23.vietā 37 sportistu vidū.

Sieviešu divnieku sacensībās triju ekipāžu konkurencē uzvaru izcīnīja Francijas ekipāža Margo Boša/Karla Senekola, par 0,02 sekundēm apsteidzot itālietes Džadas Andreuti pilotēto divnieku un par 6,25 sekundēm - polietes Julijas Slupeckas vadītās kamanas.

Jau ziņots, ka piektdien Siguldā Kaufmaņa un Grantiņa divnieki ieņēma attiecīgi trešo un piekto vietu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-01-21 23:12, pirms gada
Kaufmanis pavisam švakiņš palicis. Neizdodas atkopties no savainojumiem?

Grantiņš šodien ar Kirejevu starta ieskrējienā par 0,08 sekundēm ātrāks nekā vakar. Jau tīri pieklājīgi.