Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Klots priekšpēdējā PK posmā parabobslejā izcīna dalītu piekto vietu

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

Klots priekšpēdējā PK posmā parabobslejā izcīna dalītu piekto vietu
Artūrs Klots. Foto: ibsf.com

Šodien Francijā norisinājās priekšpēdējais Pasaules kausa posms parabobslejā, kurā 11 sportistu konkurencē Artūrs Klots ierindojās dalītajā piektajā vietā, savukārt viņa tautietis Alvils Brants ieņēma astoto pozīciju.

Artūrs Klots pirmajā braucienā uzrādīja piekto labāko rezultātu, savukārt otrajā braucienā viņam septītais laiks, kas kopsummā gan ļāva izcīnīt dalītu piekto vietu ar Hermanu Elamaueru no Austrijas. Viņi uzvarētājam zaudēja 0,37 sekundes, bet līdz goda pjedestālam viņiem pietrūka 0,31 sekunde.

Otrs Latvietis Alvils Brants pirmajā braucienā bija sestais ātrākais, taču otru braucienu veica sliktāk, proti, ieguva devīto rezultātu, kas kopsummā viņam deva astoto pozīciju. Savam tautietim viņš atpalika par 0,35, bet līderim par 0,72 sekundēm.

Par sacensību uzvarētāju kļuva zviedrs Sebastians Vestins, kurš otrajā vietā esošo šveicieti Kristoferu Stjuartu apsteidza par 0,02 sekundēm, savukārt bronzas medaļu ar 0,06 sekunžu atpalicību no līdera izcīnīja britu sportists Korijs Maps.

Pēc četriem Pasaules kausa posmiem kopvērtējuma līderis ar 837 punktiem ir Stjuarts, ar 826 punktiem otro vietu ieņem Vestins, savukārt trešajā vietā ar 812 punktiem atrodas šveicietis Frai. Klots ar 640 punktiem ir sestais, bet Brants ar 608 punktiem ieņem astoto pozīciju.

Svētdien šeit pat Laplaņas trasē tiks aizvadīts šīs sezonas pēdējais Pasaules kausa posms, kas vienlaicīgi būs arī Eiropas čempionāts.

Izmantotie resursi:
https://www.ibsf.org/