Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Buliņai 60. vieta IBU kausa sprinta sacensībās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Buliņai 60. vieta IBU kausa sprinta sacensībās
Annija Keita Sabule. Foto: Petr Slavik

LETA. Sandra Buliņa sestdien Austrijā Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) kausa 7,5 kilometru sprinta sacensībās ieņēma 60.vietu, Annija Keita Sabule ierindojās 70., bet Inese Golubeva - 98.vietā.

Labākā no Latvijas pārstāvēm sestdien bija Buliņa, kura ar divām kļūdām šaušanā ierindojās 60.vietā, no uzvarētājas krievietes Anastasijas Ševčenko atpaliekot par divām minūtēm un 40 sekundēm.

Sabule, kura šaušanā kļūdījās vien reizi, finišēja desmit vietas zemāk, uzvarētājai zaudējot trīs minūtes un 12,4 sekundes.

Golubeva ar divām kļūdām šautuvē finišēja 98.vietā un uzvarētājai zaudēja piecas minūtes un 34,8 sekundes.

Pirmās piecas vietas ieņēmušās biatlonistes šāva nevainojami, Ševčenko finišējot pēc 21 minūtes un 39,3 sekundēm un apsteidzot francūzieti Paulu Botē par 0,3 sekundēm.

Trešā bija norvēģiete Karulīne Ofigsta Knotene, kura no pirmās vietas atpalika 6,1 sekundi.

Uz starta izgāja 104 sportistes.

Sestdien uz starta desmit kilometru sprintā dosies arī vīrieši.

Nākamie divi IBU kausa etapi janvārī notiks Slovākijas trasē Osrblē (Slovākija). Janvāra beigās sportisti Vācijas trasē Arberā sacentīsies Eiropas čempionātā. Februārī notiks posmi Čehijā (Nove Mesto) un Šveicē (Lencerheide), bet noslēgsies sezona marta pirmajā pusē ar posmu Itālijas trasē Ridnaunā.

  +1 [+] [-]

, 2021-12-18 14:49, pirms 2 gadiem
Sandrai Buliņai karjeras labākie IBU kvalifikācijas punkti,un tas pat neraugoties uz diviem soda apļiem. Buliņa ātrākā no mūsējām uz slēpēm, Sabule par 1:05,5 lēnāka, Golubeva +2:45,3. Domāju, ka pēc jaunā gada kopā ar Bendiku pasaules kausā startēs māsas Buliņas.

Jāpiebilst, ka Sabules šodienas rezultāts ir otrs viņas karjeras labākais sniegums IBU QP izteiksmē. Bet ir jāatrod, kur nomest vismaz minūti no slēpošanas laika.

     [+] [-]

, 2021-12-18 16:16, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Sandrai Buliņai karjeras labākie IBU kvalifikācijas punkti,un tas pat neraugoties uz diviem soda apļiem. Buliņa ātrākā no mūsējām uz slēpēm, Sabule par 1:05,5 lēnāka, Golubeva +2:45,3. Domāju, ka pēc jaunā gada kopā ar Bendiku pasaules kausā startēs māsas Buliņas.

Jāpiebilst, ka Sabules šodienas rezultāts ir otrs viņas karjeras labākais sniegums IBU QP izteiksmē. Bet ir jāatrod, kur nomest vismaz minūti no slēpošanas laika.
Tas, ka māsas Buliņas būs PK komandā, kad Sandra uzlabos šaušanu, jau kādu laiku bija zināms. Sabulei slēpošanas ātrums ir tuvu katastrofai un uzlabojumi ilgākā laika periodā ir saistāmi tikai ar šaušanu. Vismaz tagad Sabule spēj pacīnīties IBU kausā par pirmo 60nieku, bet nav ticamības nopietnam progresam nākotnē. Sandrai Buliņai vēl ir perspektīvas pielikt rezultātos.

  -1 [+] [-]

, 2021-12-18 16:50, pirms 2 gadiem
es jau sāku pierast kad uz kādu laiku man PK biatlona neintresē,intresē tikai EK un Junioru posmi.

     [+] [-]

, 2021-12-18 17:18, pirms 2 gadiem
erty rakstīja: Tas, ka māsas Buliņas būs PK komandā, kad Sandra uzlabos šaušanu, jau kādu laiku bija zināms. Sabulei slēpošanas ātrums ir tuvu katastrofai un uzlabojumi ilgākā laika periodā ir saistāmi tikai ar šaušanu. Vismaz tagad Sabule spēj pacīnīties IBU kausā par pirmo 60nieku, bet nav ticamības nopietnam progresam nākotnē. Sandrai Buliņai vēl ir perspektīvas pielikt rezultātos.
Sandra ir apmēram divu soda apļa tiesu ātrāka par Sabuli. Ir jādod iespēju. Kā jau Tu minēji, Sandrai ir lielākas perspektīvas (četrus gadus jaunāka par Sabuli, bet ātrāka slēpotāja). Sabule varētu būt stabila IBU kausa dalībniece un ar startiem PK stafetēs, un atsevišķiem individuālajiem startiem PK.