Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Biatlonistiem Lūsim un Balodim vietas devītajā desmitā IBU kausa posmā

Agris Suveizda

Biatlonistiem Lūsim un Balodim vietas devītajā desmitā IBU kausa posmā
Foto: IBU

LETA. Latvijas biatlonisti Gints Lūsis un Rūdis Balodis ceturtdien desmit kilometru sprinta sacensībās Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) kausā, kas ir pēc spēka otrā līmeņa mači aiz Pasaules kausa, ieņēma vietas devītajā desmitā.

Lūsis šaušanā pieļāva trīs kļūdas, bet Balodis neaizvēra vienu mērķi, ierindojoties attiecīgi 80.un 82.vietā 105 sportistu konkurencē.

Par uzvarētāju ar vienu kļūdu šaušanā kļuva norvēģis Endre Stremsheims, kurš finišēja 23 minūtēs un 55,2 sekundēs.

Otrajā vietā, atpaliekot vien 2,2 sekundes, finišēja nekļūdīgi šāvušais francūzis Oskars Lombardo, bet trešais bija vēl viens norvēģis Martins Uldāls, kurš arī šāva bez kļūdām, tomēr finišā savam tautietim zaudēja 6,6 sekundes.

Lūsis no uzvarētāja atpalika trīs minūtes un 49,6 sekundes, kamēr Balodis - trīs minūtes un 59,4 sekundes.

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2022-12-15 14:48, pirms 2 gadiem
Prieks atkal redzēt Balodi sacensību apritē. Bet nu slēpošanas ātrums katastrofāls. Vecmeistars Lūsis nogrieznī no otrās šautuves līdz finišam bija 46 sekundes ātrāks par mūsu neseno junioru, bet visā distancē par 1:16 ātrāks. Tomēr Lūsim vēl neizdevās izpildīt PK kvalifikāciju. Balodim tā vēl ir, pateicoties iepriekšējās sezonas rezultātiem.

     [+] [-]

, 2022-12-15 22:06, pirms 2 gadiem
Balodis nevar pat Lūsi noķert, tāds mums tas līmenis jaunajiem.