Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Mise IBU kausa sprintā 54. vietā, Lūsis 15 pozīcijas zemāk

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mise IBU kausa sprintā 54. vietā, Lūsis 15 pozīcijas zemāk
Edgars Mise. Foto: Latvijas Biatlona federācija

Šodien IBU kausa biatlonā sacensībās Slovākijā desmit kilometru sprintā Edgars Mise ar četrām kļūdām šaušanā ieņēma 54. vietu, Gints Lūsis ar trim kļūdām 69. pozīciju, bet Rūdis Balodis nefinišēja.

IBU kausa posmā Slovākijā desmit kilometru sprintā vīriešiem labākais no Latvijas biatlonistiem bija Edgars Mise, kurš finišēja 54. vietā. Katrā no šaušanām viņš kļūdījās divas reizes un no sacensību uzvarētāja, francūža Erika Perro, biatlonists atpalika par trim minūtēm.

Cits Latvijas biatlonists, Gints Lūsis, sacensības noslēdza 69. vietā. Viņš guļus šaušanā kļūdījās reizi, vēlāk vēl divas reizes neprecīzi šaujot stāvus. No sacensību uzvarētāja Lūsis atpalika par nedaudz vairāk nekā četrām minūtēm. Rūdis Balodis nefinišēja.

Kļūdoties reizi, sacensībās uzvarēja francūzis Eriks Perro, kurš par 24 sekundēm apsteidza otrās vietas ieguvēju Isaku Frejo no Norvēģijas. Bronzu izcīnīja cits norvēģis Endre Stromsheims.

Svētdien gaidāmas sacensības jauktajās stafetēs.

Izmantotie resursi:
https://www.biathlonworld.com/resul...

     [+] [-]

, 2023-01-07 20:17, pirms 2 gadiem
Balodis izskatās mērķtiecīgi izstājas otro gonku pec kārtas.Šaujot 1 šautuvi pa nullēm