Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Sabule IBU kausa sprintā sasniedz vienu no labākajiem rezultātiem karjerā

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

Sabule IBU kausa sprintā sasniedz vienu no labākajiem rezultātiem karjerā
Annija Sabule. Foto: LBF Facebook lapa

Čehijā, Novo Mesto, Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) kausa sestā posma ietvaros tika aizvadīta otrā 7,5 km sprinta distance sievietēm. Latvijas biatloniste Annija Sabule ar vienu kļūdu izcīnīja 56. vietu, kas viņai gan IBU kausa sacensībās, gan kopumā ir viens no karjeras augstākajiem sasniegumiem.

# Līdz šim šosezon Annijas Sabules rēķinā četras Pasaules kausa sacīkstes un tikpat arī IBU kausā, kā arī trīs starti Eiropas čempionātā.

# Sabule šī posma pirmajā 7,5 km sprinta distancē ar trim kļūdām ieņēma 77. vietu.

# Šodien latviete startēja ar 28. numuru. Viņa guļus šaušanā neaizvēra vienu mērķi, savukārt stāvus šāva bez kļūdām, finišējot 56. vietā. Tas 24 gadus vecajai biatlonistei ir sezonas labākais rezultāts un trešais augstākais sasniegums IBU kausa sacensībās karjerā kopumā.

# Sabulei 78. solis trasē, kas ir divas minūtes un 16 sekundes aiz ātrākās dalībnieces.

# Pirmās divas vietas sportistēm, kas šosezon regulāri startē Pasaules kausa posmos, bet uz olimpiādi nekvalificējās, attiecīgi baltkrievietei Irinai Kručinkinai un vācietei Janīnai Hetikai, savukārt trešā vieta norvēģietei Martei Krakštatei Johansenai.

# Pulksten 15:00 sprintu aizvadīs arī vīrieši. No Latvijas starta pieteikumā atrodami trīs biatlonisti – Aleksandrs Patrijuks, Edgars Mise un Rūdis Balodis.

IBU kausa 6. posms, 7,5 km sprints sievietēm

V.BiatlonisteValstsKļūdasLaiks
1.I. KručinkinaBaltkrievija019:03.6
2.J. HetikaVācija1+13.4
3.M.K. JohansenaNorvēģija0+17.1
4.J. FrehvirtaVācija1+18.0
5.I. AndešoneZviedrija1+30.5
6.N. GerbulovaKrievija1+34.6
56.A. SabuleLatvija1+2:31.6

Piedalījās 83 sportistes

     [+] [-]

, 2022-02-05 13:24, pirms 2 gadiem
Jāuzslavē Sabuli. Karjeras otrs labākais rezultāts IBU kvalifikācijas punktu izteiksmē. Ja var ticēt IBU tabulām, tad Sabulei tomēr sanāks pasaules kausu kvalifikācija pavasara trimestrim.

Smaga sezona Sabulei ar daudz startiem gan biatlonā, gan slēpošanā.

     [+] [-]

, 2022-02-05 22:26, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Jāuzslavē Sabuli. Karjeras otrs labākais rezultāts IBU kvalifikācijas punktu izteiksmē. Ja var ticēt IBU tabulām, tad Sabulei tomēr sanāks pasaules kausu kvalifikācija pavasara trimestrim.

Smaga sezona Sabulei ar daudz startiem gan biatlonā, gan slēpošanā.
nu, malacīte tikai 10 sekundes zaudēja gandrīz nezināmai rumānietei un horvātietei (neskatoties uz to, ka šām šaušanā par kļūdu bij vairāk)... bet nu jā, austrālieti par veselām 3 sekundēm apsteidza.