Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Foto: ''airBaltic" jauns lidmašīnas dizains ziemas olimpiskajām spēlēm

Romualds Vambuts
Romualds Vambuts
Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic'' šodien svinīgi atklājusi savu īpašā dizaina ''Boeing 737'' lidmašīnu, lai atzīmētu sadarbības uzsākšanu ar Latvijas Olimpisko komiteju pirms 2014.gada ziemas olimpiskajām spēlēm. Lidmašīna apkalpos aviokompānijas maršrutus Eiropā, Tuvajos Austrumos un Krievijā/NVS valstīs.
Veidojot dizainu iespaidīgā 40 kvadrātmetru lielā platībā, lidmašīnas kreisā pusē tika uzklātas četru toņu krāsas, kurām pēc tam tika pārklāta uzlīme. Dizainā ir dažādu nokrāsu zaļie toņi un zilā krāsa, kas simbolizē kalnu ainavu. Jaunā dizaina radīšanā tika izmantota poliuretāna krāsa, kas tiek lietota aviācijā. Tāpat kā ikviens materiāls, kas tiek izmantots lidmašīnas dizainā, tā ir ar ļoti augstu izturības pakāpi, lai būtu piemērota lielajam ātrumam, kādu sasniedz lidmašīnas. Krāsai ir jābūt arī elastīgai, jo lidmašīna, sasniedzot lielu augstumu, mazliet izplešas. Lidmašīnas dizaina speciālā uzlīme izgatavota no vinila plēves, kas ir pietiekami izturīga, lai kalpotu vairāk nekā septiņus gadus.
Foto: Romualds Vambuts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-10-24 16:32, pirms 10 gadiem

Komentārs par 6. attēlu

sandis44444 rakstīja: Ja tā godīgi tad tas formas ar neizskatās nemaz tik slikti kā likās kā būs..

ja tās ir tās pašas kas izraisija baigāko rezonansi sabiedrībā..
nu, man liekas, ka izskatās gan. izskatās pēc kkādiem ceļstrādniekiem.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-24 16:36, pirms 10 gadiem

Komentārs par 13. attēlu

Lidmašīna ļoti skaista bet par formām gan esmu šokā - izskatās ļoti nekvalitatīvas. Pat kataloga attēlā likās ka būs normālākas, bet šeit izskatās pēc tirgus varianta t.i. caurspīdīgas un ar neizteiksmīgu krāsu kurai cauri sit lētums. Nekvalitatīvs darbs no somu firmas puses, pat ļoti.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-24 16:54, pirms 10 gadiem

Komentārs par 8. attēlu

Kas tie par lietusmēteļiem?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-01 12:19, pirms 10 gadiem

Komentārs par 4. attēlu

nesaprotu - tad musu Olimpiskaa komanda tiesam bus dzeltena?! Un neviens taa arii neko nemainija par spiti visaam kritikaam?

     [+] [-]

, 2013-12-13 17:05, pirms 10 gadiem
Formas izskatās atbaidoši.