Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pret turkiem un igauņiem jāiztiek bez Petruševica

Jānis Celmiņš

Pret turkiem un igauņiem jāiztiek bez Petruševica
Aivars Petruševics
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas vīriešu volejbola izlasei, kas šajās dienās piedalās 2010. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēs, šodienas un rītdienas spēlēs, attiecīgi pret Turcijas un Igaunijas valstsvienībām nevarēs palīdzēt Aivars Petruševics. Vakardienas spēlē pret Nīderlandes izlasi gūtais savainojums ir pietiekami nopietns.

Jau ziņojām, ka vakar spēlē pret Nīderlandes izlasi otrā seta sākumā Aivars Petruševics guva kājas muskuļa savainojumu un laukumu atstāja. Jau vakar izlases galvenais treneris izteica varbūtību, ka Petruševics izlasei šajā turnīrā vairs nevarēs palīdzēt un šodien šis fakts arī apstiprinājās.

Izlases pēdējo treniņu Petruševics bija spiests vērot no skatītāju tribīnēm. Kāja sāp ne mazāk kā vakar, kas nozīmē, ka šīvakara spēlē pret Turcijas valstsvienību (pulksten 20.00) Petruševics nepiedalīsies.

Iespējamais Latvijas izlases sākumsastāvs spēlei ar Turcijas izlasi: Deniss Petrovs, Gundars Celitāns, Toms Šmēdiņš, Jāni Šmēdiņš, Andrejs Zavarotnijs, Armands Celitāns un Austris Štāls (libero).

Pēc izlases pēdējā treniņa Raimonds Vilde sasauca komandas tradicionālo pirms spēles sapulci un pēc tās kopā ar savu palīgu Uģi Krastiņu devās vērot Igaunijas un Nīderlandes izlašu spēli (tās sākums pulksten 17.00), bet izlases spēlētāji briest atbildīgajai spēlei ar turkiem. Tās sākums pulksten 20.00 pēc Latvijas laika.

Portāla eSports.lv un LVF speciālkorespondents Roterdamā: Jānis Celmiņš

     [+] [-]

, 2009-05-31 16:59, pirms 15 gadiem
Sudigi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja