Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Kēls: "Jācer, ka Latvija spēs uzvarēt Turciju"

Jānis Celmiņš

Kēls: "Jācer, ka Latvija spēs uzvarēt Turciju"
Igaunijas galvenais treneris Avo Kēls
Foto: www.etvsport.ee

Pēc 2010. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles starp Nīderlandes un Igaunijas vīriešu volejbola izlasēm iespaidos dalījās abu komandu galvenie treneri Avo Kēls un Peters Blanže.

Igaunijas izlases galvenais treneris Avo Kēls: Pret šādu komandu visiem klājas grūti. Šobrīd mūsu izlasei ir neliels kritums. Servju uzņemšana šodien nebija līmenī, mēs arī īsti neticējām, ka varam apspēlēt Nīderlandes izlasi un tā bija mūsu lielākā problēma. Nespējām līdz cēlājam nogādāt arī „vieglās” bumbas. Gatavojamies Eiropas čempionātam tāpēc mūsu fiziskā kondīcija ir tālu no ideālās. Jācer, ka Latvijas izlase šodien apspēlēs Turciju, tad arī mums būs varianti. Apspēlēt kaimiņus vienmēr ir patīkami.

Nīderlandes izlases galvenais treneris Peters Blanže: Mēs uzvarējām ne bez problēmām. Pirmajā setā bijām vadībā 5:10, bet nonācām zaudētājos ar 11:13. Šādā līmenī tā spēlēt nevar. Pajusalu servēja labi, taču ne tik spēcīgi, lai manas komandas servju uzņēmēji netiktu galā ar šīm servēm. Ar viņiem es īsti nevaru būt apmierināts. Pirmā seta galotnē mēs rādījām brīnumus. Esot zaudētājos ar 22:24, tomēr spējām uzvarēt. Serve nebija tik agresīva kā pret Latviju vakar, bet kopumā uzskatu, ka nospēlējām nedaudz labāk. Igaunijai ir laba komanda. Atcerēsimies, ka Igaunijas izlase ir iekļuvusi Eiropas čempionāta finālturnīrā un tā ir ļoti laba komanda. Komanda ir fiziski ļoti spēcīga un labi spēlēja blokā, arī tur mums bija problēmas. Varu būt priecīgs, ka maču pabeidzām vien trijos setos.

Portāla eSports.lv un LVF speciālkorespondents Roterdamā: Jānis Celmiņš

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-31 22:43, pirms 15 gadiem
Īsti nepiekritīšu apgalvojumam, ka apspēlēt kaimiņus ir patīkami.Jā, krievus tiešām ir,bet ne jau savus brāļus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja