Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas volejbola izlase bez Medeņa

Jānis Celmiņš

Latvijas volejbola izlase bez Medeņa
Ansis Medenis (pa kreisi)
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Kļuvis zināms, ka Latvijas vīriešu volejbola izlasei 2010. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā tomēr nepalīdzēs Ansis Medenis, kurš joprojām nav spējis sakārtot visas formalitātes, lai pēc sezonas Katarā atgrieztos Latvijā un pievienotos izlasei.

"Ansim Katarā neveicas tik labi kā vēlētos. Ar Karaļa kausu sezona viņam noslēdzās, bet diemžēl dokumentu kārtošana, kas saistīta ar izceļošanu no šīs valsts, ir stipri sarežģīta un birokrātiska, tāpēc Medenis nevarēs savlaicīgi ierasties Latvijā. Neskatoties uz to, ka spēlētājam nav izdevies pievienoties darbam izlasē uz šo ciklu, mēs ceram, ka viņam izdosies pieslēgties darbam izlasē, kādā no nākamajiem izlases darba posmiem," portālam eSports.lv pastāstīja Latvijas izlases menedžeris Ainārs Dakša.

Latvijas izlase jau ceturtdien dosies uz Roterdamu, kur nedēļas nogalē uzsāks dalību pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Mūsu izlases pretinieki šajā turnīrā būs Nīderlandes, Turcijas un Igaunijas volejbolisti.

     [+] [-]

, 2009-05-27 00:03, pirms 15 gadiem
Njā, nu s..gi, ko lai saka!

     [+] [-]

, 2009-05-27 08:56, pirms 15 gadiem
Da nafig viņu,ar mūžīgo žēlošanos un replikām!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-05-27 11:32, pirms 15 gadiem
auklēties un lūgties ir vērts tos spēlētājus, kuri savā karjerā kaut ko ievērojamu sasnieguši.
Itālijas otrās līgas spēlētājus un Kuveitas čempionus lūgties nav vērts.

     [+] [-]

, 2009-05-27 16:32, pirms 15 gadiem
par Anša spēles vietu itešām var pasmīkņāt, bet A2 ir kādas 3 rezes stabili labāka par šenkeru.Jebkurš A2 klubs kārtīgi parādītu vietu tādiem pasaules grandiem kā pere leib vai selver un nemaz nerunāsim par nepārspējamo Rīgu.

     [+] [-]

, 2009-05-27 19:43, pirms 15 gadiem
Volejbols ir komandas spēle , un viens spēlētājs šobrīd neko neizšķir.Ja Ansis spēlētu Krievijas superlīgā vai Itālijas A1 , kādas komandas pamatsastāvā, tad patiešām būtu robs komandā. Dotajā brīdi komandai tas ir vairāk pluss nekā mīnuss.