Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Saušam savainojums, VK "Rīga/Lāse-R" paliek bez diagonāles

Jānis Celmiņš

Saušam savainojums, VK "Rīga/Lāse-R" paliek bez diagonāles
Romāns Saušs VK Rīga / Lāse-R
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

VK "Rīga / Lāse-R" spēlētājs Romāns Saušs guvis kājas savainojumu un iespējams šī sezona viņam ir beigusies. īsi pirms "Schenker" volejbola līgas izšķirošajiem notikumiem Rīgas klubs palicis bez diagonāles pozīcijas spēlētāja.

Kājas savainojumu viens no VK "Rīga / Lāse-R" rezultatīvākajiem spēlētājiem Romāns Saušs pirmdien vakara treniņā guvis kājas savainojumu. Kā portālam eSports.lv pastāstīja Rīgas kluba galvenā trenera asistents Uģis Krastiņš, spēlētājam jau iepriekš bijis savainojums. "Romāns jau iepriekš bija savainojis vienu kāju, bet pirmdien treniņā, uz līdzenas vietas, viņš savainojis arī otru. Šīs dienas laikā būs lielāka skaidrība par to vai spēlētājs šosezon vēl varēs spēlēt, vai arī sezona viņam jau beigusies," pastāstīja Krastiņš.

Romāns Saušs šosezon piedalījies 24 VK "Rīga / Lāse-R" spēlēs un kopā guvis 262 punktus, kas ir otrs labākais rādītājs komandā (aiz Jāņa Šmēdiņa, kuram 284 punkti). Šobrīd pirms izšķirošajām "Schenker" volejbola līgas spēlēm rīdzinieki palikuši bez diagonāles pozīcijas spēlētāja. Jau ceturtdien Igaunijas pilsētā Viru rīdziniekiem paredzēta pirmā Baltijas apvienotās volejbola līgas 1/4 fināla spēle pret vietējo "Voru" VK.

Jau tā novājinātais VK "Rīga / Lāse-R" nu palicis bez viena no saviem pamatsastāva spēlētājiem. Kas ieņems Sauša vietu diagonāles pozīcijā? Vai tas būs Jānis Šmēdiņš? Ja tā, tad kas spēlēs Šmēdiņa vietā - otrā tempa uzbrucēja postenī? Vai tas būs Ingars Ivanovs? Uz visiem šiem jautājumiem atbildes uzzināsim jau pavisam drīz.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-24 14:19, pirms 15 gadiem
Ja spēles būtu Rīgā, tad varētu aiziet viņa vietā Mālpilī manu talantu neviens nepamanīs

  +1 [+] [-]

, 2009-02-24 15:37, pirms 15 gadiem
ļoti žēl... Gaidam jaunāko info!
Kur tad būs sestdien 28.02.2009. Spēle Mālpilī kur tas atrodas? Un kādā sakarā tur ?

     [+] [-]

, 2009-02-24 20:43, pirms 15 gadiem
Ingars speelees!!!

  +4 [+] [-]

, 2009-02-24 22:09, pirms 15 gadiem
Jā! Cik tālu ir Latvijas volejbolu noveduši R īgas domes sporta dzīves vadītāji ar Sluku priekšgalā!
kādu volejbolu popularizēs Rigas klubs Mālpilī. Sluka, sauc lietas īstajos vārdos , - volejbolu esi iznīcinājis !! Tas ir izdevies ! Kauns , nevar schekerā noīrēt zāli Rīgā, žēl spēlētāju, arī līdzjutēju - fanu! Kā var nokļūt pasaules galā Mālpilī uz spēlēm.Nu gan parādīs kaimiņiem - igauniem ,kāds pie mums bardaks.Labāk laižam uz Zilupi!Tur zāle pa pirmo, ,un pa velti!