Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Saušs: "Sezona man ir beigusies"

Jānis Celmiņš

Saušs: "Sezona man ir beigusies"
Romāns Saušs VK Rīga / Lāse-RFoto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Sezona man ir beigusies, tas ir simts punkti," portālam eSports.lv šodien atzina VK "Rīga / Lāse-R" volejbolists Romāns Saušs, kurš šīs nedēļas sākumā kāda no treniņiem savainoja celi. Līdz šim skaidrības par traumas nopietnību nebija, taču pēc medicīniskajām pārbaudēm kļuvis zināms, ka spēlētāju šosezon laukumā vairs neredzēsim.

Jau ziņojām, ka VK "Rīga / Lāse-R" spēlētājs Romāns Saušs vienā no treniņiem guvis kājas savainojumu. Šodien pēc medicīniskajām pārbaudēm kļuvis zināms, ka Saušs nevarēs spēlēt vismaz divus mēnešus, kas nozīmē, ka šī sezona viņam ir beigusies.

"Sākotnēji ārsti domāja, ka būs jāveic operācija, taču šodien kļuva zināms, ka bez tās varēs iztikt. Nevarēšu spēlēt vismaz divus mēnešus - jāapmeklē dažādas procedūras un kājai nedrīkstu dot pārāk lielas slodzes," portālam eSports.lv šodien atzina Romāns Saušs.

Jau tā novājinātais VK "Rīga / Lāse-R" nu palicis bez viena no saviem pamatsastāva spēlētājiem. Kā šodien vēstīts Rīgas kluba mājas lapa internetā (www.rigavolley.com), mazas izredzes, ka komandai šajā nedēļas nogalē varētu palīdzēt Jānis Vāvers. Pēc gūtās sadzīviskās traumas pagājušās nedēļas nogalē, spēlētājam ir konstatēts viegls smadzeņu satricinājums. Vāvers vēl nav atsācis treniņus.

Līdz ar to uz pirmo "Scehner" līgas 1/4 fināla spēli Viru rīt komanda dosies deviņu spēlētaju sastāvā - Deniss Petrovs, Mārtiņš Pļaviņš, Ingars Ivanovs, Andris Krūmiņš, Armands Celitāns, Guntis Atars, Jānis Šmēdiņš, Andrejs Zavorotnijs un Aivars Petruševics.

Izmantotie resursi:
rigavolley.com

     [+] [-]

, 2009-02-25 18:01, pirms 15 gadiem
slikti.....

     [+] [-]

, 2009-02-25 18:12, pirms 15 gadiem
Jāriskē izbraukumā, Bērziņu pa libero, Pļaviņu pa pusi,šMēDS PA DIOGNāLI!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-25 20:11, pirms 15 gadiem
palma rakstīja: Jāriskē izbraukumā, Bērziņu pa libero, Pļaviņu pa pusi,šMēDS PA DIOGNāLI!!
Diezgan baisi izdomāji!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-26 11:45, pirms 15 gadiem
palma rakstīja: Jāriskē izbraukumā, Bērziņu pa libero, Pļaviņu pa pusi,šMēDS PA DIOGNāLI!!
eu a kursh tur i beerzinjsh??

     [+] [-]

, 2009-02-26 12:22, pirms 15 gadiem
Viņš domāja Krūmiņu.
Kaut gan kāda atšķirība, abi no Koku dzimtas nākuši!