Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

RVS/LU treneris Bratičs: "Mums laukumā jāizlemj, kurš uzvarēs"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

RVS/LU treneris Bratičs: "Mums laukumā jāizlemj, kurš uzvarēs"
"Rīgas Volejbola skolas"/"Latvijas Universitātes" volejbolistes. Foto: Artūrs Stiebriņš

Pēc pagājušajā nedēļas nogalē “Optibet” Baltijas Sieviešu volejbola līgā (BSVL) izcīnītās vienas uzvaras un arī piedzīvotā zaudējuma "Rīgas Volejbola skola"/"Latvijas Universitāte" (RVS/LU) treneris Milans Bratičs izteicās, ka viņai koamndai ir jābūt tai, kura laukumā izlmej, kurš uzvarēs.

Iepriekš ziņojām, ka sestdien BSVL RVS/LU volejbolistes ar 2-3 zaudēja "Audentes" komandai, bet svētdien turpat viesos arī piecu setu cīņā ar tādu pašu rezultātu 3-2 (13:25, 25:22, 26:24, 22:25, 15:12) uzvarēja citu Igaunijas komandu "Rae Spordikool"/"Viaston". RVS/LU sestdienas spēlē pēc diviem uzvarētiem setiem sīvā cīņā turpinājumā tomēr piekāpās trijos nākamajos un zaudēja ar 2:3 arī visā spēlē. Arī svētdienas spēlē, kurā arī tika aizvadīti pieci seti, panākumu šūpoles ievērojami svārstījās.

“Šīs spēles bija apstiprinājums tam, ka mums jābūt motivētiem no pirmā līdz pēdējam punktam, un, ja tas tā nav, mums ir grūtības atgūt savu ritmu. Tas attiecas gan uz mani un maniem palīgiem, gan arī uz meitenēm,” par abām spēlēm Igaunijā saka RVS/LU treneris Milans Bratičs. “Turklāt šodien laukumā darbojāmies ar daudz lielāku enerģiju, un noteikti, kad spēlējam savu spēli, kā tas nebija vakar, tad varam uzvarēt visus. Raes vienība ar kvalitatīvām un pieredzējušām spēlētājām, manuprāt, šosezon ir viena no divām labākajām Baltijas līgas komandām.”

“Rezultāts vienmēr ir svarīgs, taču tas nav kaut kas tāds, kas vienkārši uzrodas ne no kurienes. Es vairāk koncentrējos uz spēles sistēmas veidošanu un uzticos tam un meitenēm. Tātad, ja labi spēlēsim, rezultāti būs. Mums ir jābūt komandai, kas laukumā izlems, kurš uzvarēs, mums visu laiku jāvada un jākontrolē spēle. Protams, būs dienas arī ar zaudējumiem, taču sportā tas ir pilnīgi normāli. Tāpēc es noteikti vairāk koncentrējos uz to, kā mēs spēlējām, nevis uz rezultātiem,” savu spēles redzējumu skaidroja Bratičs.

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols