Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

RVS/LU Baltijas līgā piecu setu cīņā pieveic Igaunijas volejboistes

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

RVS/LU Baltijas līgā piecu setu cīņā pieveic Igaunijas volejboistes
"Rīgas Volejbola skolas"/"Latvijas Universitātes" volejbolistes. Foto: Artūrs Stiebriņš

LETA. "Rīgas Volejbola skola"/"Latvijas Universitāte" (RVS/LU) svētdien "Optibet" Baltijas Sieviešu volejbola līgas (BSVL) spēlē uzvarēja piecos setos, kamēr "Rīgas Stradiņa Universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" (RSU/MSĢ) piedzīvoja zaudējumu.

RVS/LU viesos ar 3-2 (13:25, 25:22, 26:24, 22:25, 15:12) uzvarēja Igaunijas komandu "Rae Spordikool"/"Viaston".

Rīdziniecēm rezultatīvākā ar 17 punktiem, četriem no tiem blokā, bija Lāsma Ozola, bet pa 14 punktiem guva Anna Cepurīte un Sindija Bože, kura atzīmējās ar četriem "eisiem".

Tikmēr RSU/MSĢ viesos ar 2-3 (24:26, 16:25, 25:19, 25:20, 22:24) atzina Tallinas "Audentes SG"/NK pārākumu.

Karmena Struka guva 26 punktus, desmit no tiem blokā, bet 17 punkti bija Agijai Ankevicai.

Sestdien RVS/LU volejbolistes ar 2-3 zaudēja "Audentes" komandai, bet RSU/MSĢ ar 1-3 atzina "Rae Spordikool"/"Viaston" pārākumu.

Turnīra tabulā RVS ar septiņiem punktiem četrās spēlēs ir ceturtā, "Jelgava" ar sešiem punktiem trīs cīņās - piektā, RSU/MSĢ ar diviem punktiem četros dueļos un "SuFA klubs"/DU bez punktiem trīs cīņās ieņem attiecīgi pirmspēdējo un pēdējo vietu desmit komandu konkurencē.

BSVL sacensībās tāpat kā gadu iepriekš startē desmit komandas. Latviju pārstāv četras vienības - "Jelgava", "Rīgas Volejbola skola"/"Latvijas Universitāte" (RVS/LU), "Rīgas Stradiņa Universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" (RSU/MSĢ) un Daugavpils "SuFA klubs"/"Daugavpils Universitāte" ("SuFA klubs"/DU). Arī Igaunija ir pārstāvēta ar četriem klubiem (Tartu TU/"Bigbank", Tallinas "TalTech", "Rae Spordikool"/"Viaston" un "Audentes SG"/NK), bet Lietuva - ar diviem (Jonavas "Aušrine" un "Kaunas-VDU").