Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"DU/Ezerzeme" volejbolisti pārliecinoši izcīna Latvijas bronzas medaļas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"DU/Ezerzeme" volejbolisti pārliecinoši izcīna Latvijas bronzas medaļas
Foto: Ezerzeme/Daugavpils Universitāte

Latvijas volejbola meistarsacīkšu bronzas medaļu sērijā triumfējusi "Daugavpils Universitāte/Ezerzeme" komanda, kas savā laukumā ar 3-1 (25:18, 25:17, 12:25, 25:18) sakāva "Biolars/Jelgava MSĢ" vienību, sērijā izrādoties pārāka ar 2-0.

• Visos četros nospēlētajos setos izpalika ļoti saspringta cīņa, pirmajos divos setos pārliecinošu vadību iegūstot daugavpiliešiem, kuri cīņas otrajā nogrieznī veica pat septiņu punktu izrāvienu.

• Trešajā setā viesi no Jelgavas mājiniekus sodīja par nelielu atslābumu, jau tā sākuma daļā iegūstot 13:4 pārsvaru un pēc tam rezultātā pa setiem pietuvojoties līdz 1-2. Nopietna intriga gan izpalika, "DU/Ezerzeme" volejbolistiem ceturtā seta beigu daļā gūstot trīs punktus pēc kārtas un droši novedot spēli līdz veiksmīgai izskaņai.

• "DU/Ezerzeme" rindās ar 17 punktiem produktīvākais bija Andris Širjakovs. Desmit punkti Nazara Hetmana kontā, savukārt astoņus punktus sakrāja Deniss Pavlovs. Jelgavnieku sastāvā ar 13 punktiem rezultatīvākais bija Eduards Stieģelis.

• Rītvakar otro zelta finālsērijas spēli aizvadīs "RTU/Robežsardze/Jūrmala", kas uzņems "Jēkabpils Lūšus". Pirmajā fināla kaujā ar 3-0 pārāki bija jēkabpilieši.

Izmantotie resursi:
https://latvf-web.dataproject.com/M...