Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vai "ozīši" beidzot spēs uzvarēt savā laukumā?

Jānis Celmiņš

Vai "ozīši" beidzot spēs uzvarēt savā laukumā?
"Poliurs/Ozolnieki" komanda
Foto: Renārs Buivids

Šodien Ozolnieku Sporta namā tiks aizvadīta ceturtā Latvijas čempionāta finālsērijas spēle starp „Poliurs / Ozolnieki” un „Lāse-R / Rīga” komandām. Sērijā līdz trim uzvarām rezultāts pirms šīvakara mača ir 2-1 par labu Ozolnieku komandai. Mača sākums Ozolniekos pulksten 18.00.

Kamēr otrā pusfināla pārī viss kļuva skaidrs jau aizvadītajā nedēļas nogalē, un finālā jau vietu nodrošinājuši „Biolars / Jelgava” volejbolisti, otrajā pārī, kā to arī varēja paredzēt, viss nenotiek tik ātri. „Ja pretinieks ir spēcīgāks, lai apliecina to laukumā,” pirms sērijas sākuma, nedaudz izaicinot Rīgas komandu, pauda „ozīšu” galvenais treneris Vitālijs Birjukovs. Šie vārdi būtībā raksturo visu šo sēriju. Lai gan nosacītu favorītu statusā pirms šī pāra cīņām bija „Lāse”, kas pirms nedēļas bija ieguvusi „Schenker” līgas bronzu, sērijas gaita parāda, ka izteiktu favorītu šajā pārī tomēr nav. Šosezon palikusi bez Latvijas kausa un „Schenker” līgas „Final 4” turnīra, Ozolnieku komanda pirms šī pusfināla bija kā ievainots dzīvnieks (iespējams, nedaudz pārspīlēti, bet, iespējams nebūt ne). Abās sērijas spēlēs Rīgā viesi parādīja uzvarēt gribošas komandas raksturu, svinot panākumus abos mačos SN „Daugava”. Tikmēr pirms nedēļas Ozolniekos rīdzinieki mājiniekus noservēja un sabloķēja, uzvarot pārliecinoši – 3:0.

Interesanti, ka savā laukumā rīdziniekus „ozīši” pēdējo reizi apspēlējuši vien tālajā 2011. gada martā, kad komandas cīnījās „Schenker” līgas 1/4 finālā. Šosezon visas trīs uzvaras (divas pusfināla sērijā, viena „Schenker” līgas regulārajā turnīrā) Birjukova vadītā komanda svinējusi viesos… Vai šovakar tas notiks? Vai otros finālistus uzzināsim jau šovakar? Abām komandām ir savas problēmas, ar kurām jātiek galā. Tā vienība, kurai tas izdosies vislabāk, arī iegūs ceļazīmi uz čempionāta finālu, būs interesanti - izslēgšanas spēles ir un paliek izslēgšanas spēles!

Mača sākums pulksten 18.00.

Ja sērijas uzvarētājus šovakar noskaidrot neizdosies, tad izšķirošais mačs šajā pusfinālā notiks jau rīt Rīgā.

Sērijas spēļu kalendārs un rezultāti

DatumsLaiksKomandasVietaRez.
09.03.1317.00Lāse-R - Poliurs/OzolniekiSN Daugava2:3
16.03.1318.00Poliurs/Ozolnieki - Lāse-RSC Ozolnieki0:3
17.03.1317.00Lāse-R - Poliurs/OzolniekiSN Daugava1:3
23.03.1318.00Poliurs/Ozolnieki - Lāse-RSC Ozolnieki

Vai sērija noslēgsies jau šovakar?

  • 32

  • 24


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-23 18:33, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Urrrā!
Kuldīga finālā!!!!
3 setos pēc vakardienas smagās atspēlēšanās, kas ilga līdz pusnaktij, šodien pārbrauca pāri LSPA

Kopumā jau spēle nervoza. skaidrs, ka puse no komandas ir Vensbergs, bet tomēr 150-200 skatītāju uz voļuku atkal Kuldīgā atnāca
Dīvaini tik tas, ka pa abām komandām kopā tikai 1 gremdserves izpildītāja
abaas knapi knapi velk planieriishus kur tad veel nu gremdserves

     [+] [-]

, 2013-03-23 18:38, pirms 12 gadiem
Tiesh taa,prieksh kam jaserve gremdserv,ja nevar planier panjemt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja