Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Gatavojoties cīņām ar Latvijas izlasi, ungāri piedalīsies turnīrā Maķedonijā

Jānis Celmiņš

Gatavojoties cīņām ar Latvijas izlasi, ungāri piedalīsies turnīrā Maķedonijā
Ungārijas izlase

Ungārijas vīriešu volejbola izlase, kas ir Latvijas valstsvienības pretiniece Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra izslēgšanas kārtā, šajā nedēļas nogalē piedalīsies pārbaudes turnīrā Maķedonijā.

Ungārijas izlase šodien dosies uz Maķedoniju, kur piedalīsies četru komandu pārbaudes turnīrā, tiekoties ar mājiniekiem, kā arī Lielbritānijas un Dānijas volejbola izlasēm. Ungārijas izlases galvenais treneris Sandors Kantors pirms turnīra atklājis, ka šajās spēlēs viņam būs dota iespēja novērtēt uz ko konkrētajā brīdī spējīgs katrs no izlases kandidātiem.

Latvijas izlase tās galvenā trenera Raimonda Vildes vadībā turpina gatavoties 16 spēlētāju sastāvā: Deniss Petrovs, Agris Leitis, Viktors Koržeņevičs, Jānis Vāvers, Andrejs Zavorotnijs, Armands Celitāns, Valters Ramma, Aivars Petruševics, Lauris Iecelnieks, Romāns Saušs, Andrejs Baburovs, Ansis Medenis, Gundars Celitāns, Hermans Egleskalns, Ingars Ivanovs un Austris Štāls. Divus liekos, kuri netiks pieteikti spēlēm ar Ungārijas izlasi treneris sola nosaukt nākamās nedēļas sākumā.

Skaidrības par Ungārijas izlases šobrīd nav!

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase cīņu par iekļūšanu Olimpiskajās spēlēs, kas 2012. gadā risināsies Londonā, uzsāks no izslēgšanas kārtas, kur mūsu pretinieki būs Ungārijas izlase. Šajā kārtā piedalīsies 12 valstu izlases un tiks spēlēts pēc sistēmas mājas-viesi.

Latvijas izlasei pirmā spēle viesos 26.augustā, savukārt atbildes spēle Latvijā 3.septembrī plkst.19.00, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā. Pāra uzvarētājs iekļūs nākamajā kārtā jeb tā sauktajā priekškvalifikācijas turnīrā, kas risināsies no 22.-27.novembrim.

Priekšvalifikācijas turnīrā komandas sadalītas trīs grupās, katrā grupā pa 4 komandām. Katras grupas uzvarētāja nodrošinās dalību pēdējā atlases kārtā – kvalifikācijas turnīrā, kur astoņu Eiropas valstu izlases cīnīsies par 1 ceļazīmi uz Olimpiskajām spēlēm. Kvalifikācijas kārta risināsies 2012.gada 8.-13.maijā.