Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņam problēmas ar muguru; spēlēs vai nespēlēs pret beļģiem – lems rīt

Jānis Celmiņš

Šmēdiņam problēmas ar muguru; spēlēs vai nespēlēs pret beļģiem – lems rīt
Jānis Šmēdiņš
Foto: msc-volleyball.de

Latvijas izlases volejbolistam Jānim Šmēdiņam šodien mačā pret Čehijas izlasi radās problēmas ar muguru, kas arī ir iemesls, kāpēc trešā seta sākumā viņš bija spiests pamest laukumu.

Jau ziņojām, ka Latvijas izlase šodien Francijā ar zaudējumu Čehijas valstsvienībai sāka Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru. Lai gan maču mūsu vīri aizvadīja ļoti labā līmenī, visā mačā zaudēja ar 2:3 (25:21, 24:26, 20:25, 26:24, 14:16), kapitulējot pēdējā Eiropas čempionāta desmitajai spēcīgākajai komandai.

Maču trešā seta sākumā spēli nespēja turpināt Jānis Šmēdiņš un tika nomainīts ar Lauri Iecelnieku. Šī bija piespiedu maiņa, jo Jānim par sevi manīt licis viens no muguras muskuļiem (savilkts). Tas vai viņš varēs spēlēt rīt pret Beļģijas izlasi, kļūs zināms rīt. Izlases treneri cer, ka viņš komandai tomēr varēs palīdzēt komandai.

Otro maču turnīrā Francijā mūsu vīri aizvadīs rīt pulksten 16.00. Spēlē pret beļģiem nepieciešama tika un vienīgi uzvara. Rīt no rīta Latvijas izlase treniņu neaizvadīs, jo tas faktiski nav iespējams. Komanda dzīvo stundas braucienā no spēļu zāles un treniņa aizvadīšana paņem trīs stundas (viena zālē, divas ceļā).

Jau šodien komandai grafiks bijis visai nepatīkams. Brokastis pulksten 7.30, izbraukšana uz treniņu pulksten 8.00, treniņa sākums pulksten 9.10, atgriešanās viesnīcā pulksten 11:00, pusdienas pulksten 11.30, izbraukšana uz spēli pulksten 12.30, mača sākums pulksten 16.00... Jāpiebilst, ka visas komandas izņemot Latviju un Grieķiju dzīvo krietni tuvāk viesnīcai. Skarbi, lai neteiktu vairāk!

     [+] [-]

, 2011-11-23 23:50, pirms 12 gadiem
Nu tie "mājinieki" gan par viesiem nerūpējas... Ceru, ka mūsējie neparūpēsies arī par mājiniekiem un rīt sados viņiem pa...!

     [+] [-]

, 2011-11-24 10:02, pirms 12 gadiem
LAbs-"visas komandas izņemot Latviju un Grieķiju dzīvo krietni tuvāk viesnīcai"...mūsējie dzīvo mežā???