Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Petrovs varētu pievienoties "Selver"

Jānis Celmiņš

Petrovs varētu pievienoties "Selver"
Deniss Petrovs
Foto: Renārs Buivids

Latvijas kausa ieguvējs un Latvijas čempions VK "Rīga / Lāse-R" sastāvā Deniss Perovs nākamajā sezonā varētu pievienoties Igaunijas un "Schenker" līgas čempinvienībai "Selver", ziņo Igaunijas mediji.

Jau ziņojām, ka aizvadītajā nedēļas nogalē Baltkrievijas pilsētā Mogiļevā Latvijas un Igaunijas izlases piedalījās "Gubernatora" kausa izcīņā. Pēc šī turnīra Igaunijas medijos parādījusies informācija, ka Latvijas izlases cēlājs Deniss Petrovs varētu pievienoties Igaunijas un "Schenker" līgas čempionvienībai.

Igaunijas izlases un "Selver" kluba galvenais treneris Avo Kēls pavēstīja, ka klubs panācis mutisku vienošanos ar Denisu Petrovu par viņa spēlēšanu Igaunijas klubā. "Esam panākuši mutisku vienošanos, atlicis vien sakārtot dokumentāciju," teicis Kēls.

Pagājušās sezonas sākumā Deniss Petrovs no Daugavpils "Ezerzeme / DU" komandas pārnāca uz VK "Rīga / Lāse-R" un Rīgas kluba sastāvā bija viens no atslēgas spēlētājiem visas sezonas garumā, palīdzot tam izcīnīt Latvijas kausu un kļūt par Latvijas čempionvienību.

Izmantotie resursi:
ohtuleht.ee

  +1 [+] [-]

, 2009-05-18 09:10, pirms 15 gadiem
I think this is good decision by Selver to buy this young talented settler. I saw him playing in Tartu and he seemed pretty good. I heard that some latvian and estonian teams have financial problems. Hopefully Schenker League will continue in next season too.

     [+] [-]

, 2009-05-18 10:16, pirms 15 gadiem
Ruutu rakstīja: I think this is good decision by Selver to buy this young talented settler. I saw him playing in Tartu and he seemed pretty good. I heard that some latvian and estonian teams have financial problems. Hopefully Schenker League will continue in next season too.
right you are!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-18 17:10, pirms 15 gadiem
kas Igaunjiem pashiem savi ceelaji nav?
ta Leiti vajag ,tagad Petrovu
un kas Riigas superklubam cels?

     [+] [-]

, 2009-05-18 22:40, pirms 15 gadiem
Lai brauc kur acis rāda un Leiti atpkaļ uz Latviju !

     [+] [-]

, 2009-05-19 13:37, pirms 15 gadiem
Tā ir katra brīva izvēle kur doties ja vie līguma noteikumi netiek lausti un kā mēs visi zinām "Dzimtene ir tur kur pašam siltāk""

     [+] [-]

, 2009-05-21 20:29, pirms 15 gadiem
chirkijs rakstīja: Lai brauc kur acis rāda un Leiti atpkaļ uz Latviju !
Kam viņš vajadzīgs?