Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

SK "Rīga" papildina sastāvu

Jānis Celmiņš

Viena no "Schenker" volejbola līgas šī brīža līdervienībām SK "Rīga" vadība parakstījusi līgumu ar diviem ārzemju spēlētājiem - Pedro Vicente Siso Hernandesu (Venecuēla) un Szabolcu Szalai (Ungārija).

Jau ziņojām, ka spēlētāji sākotnēji tika uzaicināti uz pārbaudes laiku, bet tā kā vakar beidzās "Schenker" volejbola līgas klubu papildu pieteikumu pieņemšana, tad kluba vadībai nācās izšķirties, paturēt šos spēlētājus vai nē?

Lēmums tika pieņemts un līgums ar abiem parakstīts. Visticamāk, ka abi SK "Rīga" jaunieguvumi Latvijas volejbola laukumos debitēs jau šajā nedēļas nogalē, kad SK "Rīga" viesosies Kuldīgā, kur aizvadīs principiālu "Schenker" līgas spēli pret SK "ELVI/Kuldīga" volejbolistiem.

Abi Rīgas kluba jaunieguvumi ir otrā tempa uzbrucēji. Venecuēlietis Pedro Vicente Siso Hernandess ir 21 gadu vecs spēlētājs (1,94m, 83 kg), kurš iepriekšējo sezonu aizvadījis Kipras augstākajā līgā. Šīs sezonas sākumā Siso bija tuvu līguma parakstīšanai Turcijas augstākajā līgā, bet Turcijas kluba domstarpību dēļ ar Venecuēlas volejbola federāciju saistībā ar spēlētāja dalību izlases sastāvā līguma parakstīšana nenotika.

Szabolcs Szalai ir 25 gadus vecs Ungārijas izlases spēlētājs. 2007./2008. gada sezonu Szabolcs Szalai iesāka Čehijas augstākās līgas klubā "Opava" VK. Šī kluba sastāvā piedalījās arī Eiropas kausa spēlēs. Pēc finasiāla rakastura nesaskaņām ar kluba vadību Szabolcs Szalai decembrī lauza līgumu ar klubu.

Līdz ar šo divu spēlētāju piesaistīšanu, SK "Rīga" pabeidzis komandas komplektācijas darbus. Rīgas kluba galvenā trenera Uģa Krastiņa rīcībā šobrīd ir 13 spēlētāji - A. Krūmiņš, A. Caics (abi cēlāji), V. Koržeņevičs, G. Priedītis, J. Vāvers (visi ir pirmā tempa uzbrucēji), V. Ceplītis, A. Petruševics, A. Kiseļevs, S. Szalai, P. Siso (visi ir otrā tempa uzbrucēji), T. Kalniņš, E. Reinfelds (abi ir diagonāles uzbrucēji) un A. Štāls (libero).

Pēc portāla eSports.lv rīcībā esošās informācijas papildinājumu (ārzemēs) izdevies atrast arī VK "Lāse-R", taču pagaidām nekādu oficiālu paziņojumu no "robežsargu" puses nav bijis.

Izmantotie resursi:
www.rigavolley.com

     [+] [-]

, 2008-01-17 00:08, pirms 17 gadiem
SK Riiga apstiprina baumas!

     [+] [-]

, 2008-01-17 00:14, pirms 17 gadiem
un kur tad izlases? tad jau es arii esmu izlases kandidaats dajebkuraa sporta veidaa

  +1 [+] [-]

, 2008-01-17 00:40, pirms 17 gadiem
ta jau kadam naksies neieklauties spelu pieteikumu saraksta...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: loliks

     [+] [-]

, 2008-01-17 15:30, pirms 17 gadiem
Tas vien pierāda,ka arī volejbolā sāk ieplūst lielākas naudas.

     [+] [-]

, 2008-01-17 17:04, pirms 17 gadiem
ja naudaj liela nozime

     [+] [-]

, 2008-01-18 00:25, pirms 17 gadiem
Labi,ka Kuldigas komanda var iztikt bez aarzemniekiem!!!