Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Obrumans: "Prasījās labāk nospēlēt blokā, kā arī bija problēmas servju uzņemšanā"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Obrumans: "Prasījās labāk nospēlēt blokā, kā arī bija problēmas servju uzņemšanā"
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Pēc zaudējuma “Fracht” Baltijas Superkausā volejbolā vīriešiem SK “Jēkabpils Lūši” galvenais treneris Mārcis Obrumans norādīja, ka "lūšiem" prasījās labāk nospēlēt blokā, kā arī bija problēmas servju uzņemšanā.

Iepriekš informējām, ka svētdien, 15. septembrī, notikušajā superkausa finālā triumfēja Tartu “Bigbank” vienība, ar 3-0 pārspējot Jēkabpils “Lūšus”.

“Tartu komanda labi bloķēja, labi aizsardzībā spēlēja un aizsardzībā paceltās bumbas pārvērta punktos. Mums prasījās labāk nospēlēt blokā, kā arī bija problēmas servju uzņemšanā un cēlāja saiknē ar uzbrucējiem, it sevišķi, kad rezultāts bija vairāku punktu mīnusā. Bija grūti gūt punktus uzbrukumā,” pēc cīņas teica SK “Jēkabpils Lūšu” galvenais treneris Mārcis Obrumans.

“Neko nevienam nepārmetu, jo tikai nedēļu esam visi kopā, bet grūtības saiknē cēlājam ar uzbrucējiem bija arī tiem, kuri jau kādu laiku ir spēlējuši kopā. Gribu uzslavēt Tartu komandu, kas spēlēja stabili un nosvērti un ar ķermeņa valodu pauda pārliecību par savu varēšanu,” izsakās Obrumans.

“Neteikšu, ka spēle bija smaga. Mēs paši pagaidām nerādām to sniegumu, ko rādījām pagājušajā sezonā. Neatceros, kad būtu bijusi tik agra spēle, un uzreiz sākt ar pieciem setiem. Tāpēc man šodien personīgi nedaudz pietrūka spēka. Tomēr šīs spēles noteikti nāks par labu. Formāts ir ļoti interesants, kaut arī pirmā spēle 14. septembrī man liekas par agru. Ceru, ka tādas sacensības būs arī nākošgad,” pēc spēles LTV7 tiešraidē teica “lūšu” pirmā tempa spēlētājs Zigurds Adamovičs.

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols

     [+] [-]

, 2024-09-17 07:54, aizvakar
Lūši izskatījās ka sportskolas grupiņa,kuri atnākuši uz otro treniņu!!!!. Protams,turnīrs galīgi nevajadzīgs. Pat skatītāji nebija un vēl Arēnā.