Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vai atkal triumfēs "Selver", vai "ozīši" tiks pie bronzas?

Jānis Celmiņš

Vai atkal triumfēs "Selver", vai "ozīši" tiks pie bronzas?
Vai Agris Leitis un "Parnu" apstādinās "Selver" dominanci "Schenker" līgā?
Foto: Renārs Buivids

Šodien Tallinā tiks aizvadītas „Schenker” volejbola līgas sestās sezonas pēdējās divs cīņas. Finālā laukuma saimnieki un pēdējo trīs gadu līgas čempioni „Selver” volejbolisti tiksies ar „Parnu” komandu, bet mačā par bronzu laukumā dosies „Poliurs / Ozolnieki” un „Tartu Pere leib”.

Vakar tika izspēlētas abas pusfinālu cīņas un vietas finālā nodrošināja „Selver” un „Parnu” komandas. Selverieši trijos setos pārliecinoši apspēlēja mūsu „Poliurs / Ozolnieki” vienību (3:0), bet „Parnu” ar 3:1 pieveica „Tartu Pere leib”.

„Ozīšu” zaudējums „Selver” klubam bija paredzams, taču skaidrs, ka uz Tallinu viņi devušies lai cīnītos vismaz par bronzu un to viņi mēģinās izdarīt šodien, kad tiksies ar Laura Iecelnieka „Tartu Pere leib” vienību. Abas komandas šosezon tikušās jau divas reizes un uzvaras dalījušas uz pusēm. Kā būs šoreiz? Mača sākums pulksten 13.30.

Finālā jau ierasti spēlēs „Selver” klubs ar Latvijas izlases cēlāju Denisu Petrovu sastāvā, kuram šoreiz pretī stāsies „Parnu”, kura krāsas šosezon pārstāv divi mūsējie – Austris Štāls un Agris Leitis. Vai Tallinas klubs triumfēs arī šosezon, tādejādi kļūstot jau par četrkārtējiem līgas čempioniem. Finālmača sākums pulksten 16.30.

Tiešraidē abus maču varēsiet noskatīties interneta tiešraidēs - Tipikas.TV - Otseülekanne

”Schenker” līgas piecu sezonu medaļnieki

SezonaZeltsSudrabsBronzaCeturtā vieta
2005/2006VK Poliurs/BiolarTartu Pere LeibRīga/LU InčukalnsVK Lāse-R
2006/2007SelverVK LāseSK RīgaFalck Parnu VK
2007/2008Selver TallinnTartu Pere LeibVK Lāse-RSK Elvi/Kuldīga
2008/2009Selver TallinnTartu Pere LeibRīga/Lāse-RBiolars/Ozolnieki
2009/2010Selver TallinnTartu Pere LeibLāse-R/RīgaBiolars/Olaine-Ozolnieki
2010/2011

     [+] [-]

, 2011-03-13 12:40, pirms 14 gadiem
LTV 7 rādīs ?

  +2 [+] [-]

, 2011-03-13 13:06, pirms 14 gadiem
LTV7 kartejo reizi ir idiotu bars, rada atkartojuma kaut kadu speli.. Kada no ta jega, obligati jarada Hokejs un vel enzin kas atkartojuma, tiesraide neko nevar paradit, 50% spelu ir ieraksta, vienigais Dinamo vienalga kur speletu, kaut tadzikija, paraiditu speli, bisku aizgajis kaut kur necelos tas viss sports un tv.. Tikai un vienigi Dinamo, cits nekas neksiste, (neliela dusma, jo nu sadi jau cik daudz spelu ir..