Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jēkabpils ''Lūši'' kā pirmie iekļūst Latvijas volejbola čempionāta finālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Jēkabpils ''Lūši'' kā pirmie iekļūst Latvijas volejbola čempionāta finālā
Foto: LVF

Šodien Jēkabpils ''Lūši'' otro reizi ar 3-0 (25-11, 25-17, 25-12) pārspēja VK ''Biolars/Jelgava'', tādējādi kā pirmie iekļūstot Latvijas volejbola čempionāta finālā. Otrā pārī 13. un 14. martā spēles aizvadīs ''RTU Robežsardze''/''Jūrmala'' pret ''DU/Ezerzeme''. Plānots, ka 20. martā sāksies cīņa par zelta medaļām.

Kā pirmie Latvijas čempionāta fināla iekļuvuši Jēkabpils ''Lūši'' volejbolisti, kas sērijā līdz divām uzvarām ar 2-0 pārspēja VK ''Biolars/Jelgava''. Ceturtdien 4. martā starp komandām bija pirmā pusfināla spēle, kurā ''Lūši'' savā laukumā uzvarēja trijos setos ar 3-0 (25-17, 25-22, 25-20). Šodien otrais mačs notika Jelgavā.

Arī šoreiz pārliecinošu uzvaru trijos setos svinēja Jēkabpils volejbolisti (25-11, 25-17, 25-12). Viesi neatstāja nekādas cerības pretiniekiem pirmajā un trešajā setā, kamēr otrajā ''Biolars'' spēja tikt līdz 17 punktiem. Astoņus punktus uzvarētājiem sakrāja Jānis Medenis un Gustavs Freimanis, kamēr zaudētājiem ar sešiem izcēlās Maksims Morozovs.

Otrā pārī savā starpā spēlēs ''RTU Robežsardze''/''Jūrmala'' pret ''DU/Ezerzeme'', kuru pusfināla spēles Covid-19 dēļ paredzētas 13. un 14. martā. No 20. marta plānotas finālcīņas, kurā kādai no komandām būs jāuzvar trijos mačos, lai izcīnītu čempiontitulu.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija