Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

SK "Rīga" paliek bez libero

Jānis Celmiņš

SK "Rīga" paliek bez libero
Austris Štāls (SK Rīga)
Foto: rigavolley.com

Nepatīkamu zaudējumu sastāvā piedzīvojis volejbola klubs SK "Rīga". Kādā no treniņiem ceļgala savainojumu guva rīdzinieku libero pozīcijas spēlētājs Austris Štāls (attēlā).

Pēc pārbaudes viņam tika konstatēts ceļgala meniska bojājums. Pēc padziļinātas izmeklēšanas un ārstu ieteikuma Štālam pirms jaungada steidzami tika izdarīta operācija. Sekmīgas atveseļošanās gadījumā Štāls varētu atgriesties sastāvā aptuveni pēc trīs nedēļām.

Pēc Štāla operācijas SK "Rīga" mēģināja vienoties ar vairākiem Latvijas klubiem par iespēju izīrēt šīs pozīcijas spēlētāju, bet sarunas beidzās nesekmīgi. Tādējādi nākamajās spēlēs Štālu libero postenī visticamāk aizstās kāds no rīdzinieku rezervistiem. Kurš tas būs?

Šis ir sāpīgs zaudējums rīdziniekiem, jo Štāls bija vienīgais libero spēlētājs sastāvā. Turklāt klubam tuvāko trīs nedēļu laikā būs jaizvada četras svarīgas spēles, no kurām trīs būs pret komandām, ar kurām SK "Rīga" cīnās par vietu turnīra tabulas augšgalā (Parnu, Biolars/Ozolnieki un ELVI/Kuldīga).

Izmantotie resursi:
www.rigavolley.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja