Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Vlasiča Splitā uzstāda sezonas labāko rezultātu - 2.00 metri

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vlasiča Splitā uzstāda sezonas labāko rezultātu - 2.00 metri
Blanka Vlasiča
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules un Eiropas čempione augstlēkšanā, Horvātijas sportiste Blanka Vlasiča, sestdien savās mājās Splitā uzlēca 2.00 metru augstumā, sasniedzot sezonas labāko rezultātu.

2010. gada Eiropas labākā vieglatlēte 2.00 augstumu pievarēja ar otro mēģinājumu, bet pēc tam trīs reizes neveiksmīgi mēģināja tikt galā ar 2.02 metru augstumā novietoto latiņu. Arī iepriekšējais sezonas labākais rezultāts piederēja Vlasičai, kura jūnijā sākumā Rabatā bija sasniegusi 1.97 metrus.

Jāpiebilst, ka pirms trešā mēģinājuma Blankai tika „apstrādāts” ceļgals. Sportiste atzīst, ka viņai šobrīd daudz dažādu veselības likstu: „Man sāp viss – potīte, acs, ceļgals... Iesildīšanās laikā nedaudz izgriezu potīti. Tik ļoti nemaz nesāpēja, taču diskomfortu radīja gan. Nezinu, kas ir ar ceļgalu, taču diez vai tas ir kas nopietns.”

Neskatoties uz veselības problēmām, Vlasiča bija apmierināta ar savu sniegumu Splitā: „Teicu sev lēkt virs diviem metriem un uzvarēt. Šī uzvara norāda, ka viss virzās pareizā virzienā.

Izmantotie resursi:
European Athletics