Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Vasiļevskis startēs Dimanta līgas pirmajā posmā

Jānis Pārums

Vasiļevskis startēs Dimanta līgas pirmajā posmā
Valentīna Eiduka un Vadims Vasiļevskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas rekordists šķēpa mešanā Vadims Vasiļevskis (90.73) sezonu atklās ar startu 6. maijā, piedaloties Dimanta līgas pirmajā posmā Kataras galvaspilsētā Dohā, portālu Sportacentrs.com informēja sportista trenere Valentīna Eiduka. Tāpat viņa īsumā pastāstīja par aizvadīto treniņnometni Portugālē.

"Nometne Portugālē bija ļoti laba, pastrādājām no sirds. Cerēsim, ka vasaras sezonā būs arī rezultāti," pēc nometnes Portugālē sacīja Valentīna Eiduka. "Nopietni strādājām pie fiziskās sagatavotības, jo tās vasarā nedrīkst pietrūkt. Rīta treniņos pilnveidojām tehniku, vakarā – fizisko."

Vadims Vasiļevskis 6. maijā dosies uz Dimanta līgas pirmo posmu Dohā (Katara), kur startēs arī pasaules vadošais šķēpmetējs, norvēģis Andreass Torkildsens un citi elites sportisti. Kā atzina Eiduka, tad šobrīd ar Latvijas rekordista veselību viss ir kārtībā: "Treniņos viņš jau daudzus gadus met no īsā ieskrējiena, bet sanāk labi. Redzēsim, kā būs no garā ieskrējiena sacensībās. Ar kāju viss ir kārtībā."

Trenere arī izteica cerību, ka šogad veiksmīgāk startēs Ainārs Kovals, kurš pēc Eidukas vārdiem treniņos met labi, bet sacensībās nav pratis noskaņoties. "Ceru, ka šosezon viņš tam būs veltījis vairāk darba un viss būs kārtībā. 15. maijā Ainārs startēs Pekinā, vēlāk dosies uz Šanhaju. Gribu gan viņu pierunāt 6. maijā startēt studentu sacensībās Jelgavā, kur varētu piedalīties arī Sirmais," sacīja Eiduka.

"Zigim ar noskaņošanos viss ir kārtībā, ja jau varēja uzmest 84 metrus," par jauno pasaules junioru rekordistu izteicās Eiduka. "Redzēs kā būs, kad tiksies ar lielajiem večiem – Torkildsenu, Pitkemeki un citiem. Viņš jau vēl ir jauns, viss vēl priekšā."

     [+] [-]

, 2011-04-26 22:51, pirms 13 gadiem
interesanti. gribētos redzēt pirmos startus.

  +1 [+] [-]

, 2011-04-27 00:34, pirms 13 gadiem
redzēsim kā šogad mūsējiem klāsies...
Visvairāk jau kā visiem interesē.kā veiksies Sirmajam.Cerams,ka top 8 sportists viņš varēs būt jau no pirmajām sacīkstēm.
Veiksmi arī Vadimam un Kovalam,ceru redzēt šajā disciplīnā daudz medaļas un panākumus šajā gadā.Lai labi sāktu gatavoties Londonas spēlēm.
Par tāliem metieniem un skaistām uzvarām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-28 14:28, pirms 13 gadiem
Oh jopcig, kas te šogad darīsies Ja vēl Sirmajam uz papēžiem sāks mīt krievu metējs Jordans(arī juniors) un Toledo (arī juniors).Tad Latvijas pieaugušo rekords ir briesmās

     [+] [-]

, 2011-04-29 19:11, pirms 13 gadiem
It kā Sirmais startēšot Dohā?

     [+] [-]

, 2011-04-29 19:23, pirms 13 gadiem
eidzii rakstīja: It kā Sirmais startēšot Dohā?
Tas ir tāds manevrs . Lai Tordkilsenu pabiedētu Vadims aizbrauks un parādīs visiem , kur labākie saldējuma ēdāji dzīvo!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja