Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Arājs koncentrējas studiju beigšanai, starti nav prioritāte

Jānis Pārums

Arājs koncentrējas studiju beigšanai, starti nav prioritāte
Ronalds Arājs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas šobrīd labākais sprinteris Ronalds Arājs, kurš sezonu iesāka ar 10.39 sekundēm 100 metru sprintā sacensībās ASV, sarunā ar Sportacentrs.com atzina, ka treniņi un sacensības šobrīd nav prioritāte, jo Ronalds koncentrējas augstskolas absolvēšanai.

"10.39 sekundes ir labs rezultāts sezonas sākumam. Tā īsti nebiju gatavojies šīm sacensībām, tās vairāk bija treniņu nolūkā," atzina Arājs. "Šobrīd neesmu labākajā fiziskajā formā, jo tam neatliek laika. Tagad koncentrēju maksimālu uzmanību skolas beigšanai un tikšanai maģistratūrā. "

Jāatgādina, ka Ronalds studē El Paso Teksasas Universitātē industriālās inženierijas bakalaura programmas 5. kursā un šogad absolvēs augstskolu. Pēc NCAA noteikumiem ASV studentu sacensībās Arājs vairs nevar startēt.

"Protams, cītīgi trenējos un aktīvi, cik laiks to atļauj, bet šobrīd tā nav mana prioritāte, līdz ar to neesmu optimālajā formā. Pat nezinu, ko varu prognozēt attiecībā uz šīs sezonas startiem. Maija beigās došos uz Latviju, plānoju startēt Rīgas Kausos, kas notiks 2. jūnijā," piebilda sportists.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-26 23:24, pirms 13 gadiem
Pareizi ir, vajag mācīties un būt gudrākam

  -2 [+] [-]

, 2011-04-27 10:35, pirms 13 gadiem
vispār mācības neuzrāda gudrību .....