Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Eiduka: "Rezultāts būtu labāks, ja nebūtu tik karsts"

Jānis Pārums

Eiduka: "Rezultāts būtu labāks, ja nebūtu tik karsts"
Valentīna Eiduka
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Eiropas U-20 čempiona Zigismunda Sirmā trenere Valentīna Eiduka pēc sacensībām portālam Sportacentrs.com pauda gandarījumu, ka viņas audzēknis attaisnojis uz viņu liktās cerības un piebilda, ka labvēlīgākos laika apstākļos iespējams varētu cerēt pat uz jaunu pasaules junioru rekordu.

"Metieni bija labi, taču traucēja šausmīgais karstums, kas šeit ir 30 grādu. Galvenais, ka ir pirmā vieta. Grūti jau gāja, bet nu viss ir garām," sacīja Valentīna Eiduka. "Palikuši tikai treneri, priekšnieki [domāta Latvijas Vieglatlētikas savienības vadība] mūs ir atstājuši, viņu atbalsts arī būtu noderējis, tādos mačos īpaši. Bet svarīgākais, ka tas, kas bija plānots, ir izpildīts un tagad jāgatavojas pasaules čempionātam."

"Pie sacensībām esmu pieradusi tiktāl, ka to laikā satraukuma nav, vairs nekas nesatrauc. Tagad, kad Zigismunds izcīnījis pirmo vietu, ir satraukums. Tāds atslābums. Par uzvaru nekad nevar būt drošs, es cerēju, ka viss būs labi. Zigismunds bija labi sagatavojies, rezultāts būtu labāks, ja būtu pateicīgāki laika apstākļi. Saule dikti spieda un vēja arī nekāda nebija. Ja būtu nedaudz vēsāks, būtu feināk," piebilda Eiduka.

Trenere arī, kā vakar solīts, atklāja kādu rezultātu no sava audzēkņa gaidījusi: "Biju gaidījusi metienu no 80 līdz 82 metriem. Ja būtu labāks laiks, varētu varbūt cerēt arī uz jaunu rekordu, bet šinī karstumā tomēr pagrūti."

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka šovakar pasaules junioru rekordists (84.69) Zigismunds Sirmais izcīnīja uzvaru Eiropas U-20 čempionātā, raidot šķēpu 81.53 metrus tālu, kas ir jauns čempionātu rekords. Uzvaru Sirmais nodrošināja ar piekto metienu.

  -1 [+] [-]

, 2011-07-23 21:12, pirms 13 gadiem
Nezinu ko čalis dara treniņos, bet katrs metiens tika izpildīts savādāk. Ta ar kritienu, ta ar soli pēc metiena, ta ar trim.... Būtu interesanti saprast vai viņš joprojām meklē savu tehniku? Pat mačos? Bail padomāt kādi var būt rezultāti kad čalis būs sapratis un iemācījies kā mest!!!
Slēpts komentārs: zirgagalva

  +3 [+] [-]

, 2011-07-23 21:59, pirms 13 gadiem
Kāds Mārtiņš?

  +1 [+] [-]

, 2011-07-23 22:30, pirms 13 gadiem
Visiem karsti

  +1 [+] [-]

, 2011-07-23 22:59, pirms 13 gadiem
alvisbr rakstīja: Nezinu ko čalis dara treniņos, bet katrs metiens tika izpildīts savādāk. Ta ar kritienu, ta ar soli pēc metiena, ta ar trim.... Būtu interesanti saprast vai viņš joprojām meklē savu tehniku? Pat mačos? Bail padomāt kādi var būt rezultāti kad čalis būs sapratis un iemācījies kā mest!!!
Es tomēr pieļauju, ka Eiduka zina, kura ir Zigismundam piemērotākā metiena tehnika. Taču atbildi būtu interesanti uzzināt.

  -1 [+] [-]

, 2011-07-23 23:20, pirms 13 gadiem
kas par Mārtiņu?

bet malacis Zigismunds. Prieks par viņu