Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Misānam trešā vieta Itālijā

Jānis Pārums

Misānam trešā vieta Itālijā
Elvijs Misāns
Foto: Romualds Vambuts

Vairāki Latvijas vieglatlēti otrdien Itālijas pilsētā Rovereto piedalījās sacensībās "Palio Citta della Quercia". Uz goda pjedestāla gan izdevās kāpt tikai tāllēcējam Elvijam Misānam, informē organizatori.

Sacensības Elvijs iesāka neveiksmīgu lēcienu (5.33), taču otrajā mēģinājumā uzlaboja to līdz 7.33, bet piektajā lēcienā aizlidoja 7.73 metrus tālu (pārējie lēcieni netika ieskaitīti). Latvijas tāllēcējs piekāpās vien lietuvietim Povilam Mikolaitim (8.05) un somam Ronijam Olikainenam (7.76).

Lauma Grīva ar 6.35 metriem ieņēma piekto vietu. Labāko rezultātu Lauma sasniedza pirmajā lēcienu sērijā, pēc kuras bija pat otrā, tomēr turpinājumā latvietei neizdevās savu rezultātu uzlabot (X – 6.15 – 6.27 – 6.13 – 6.17), noslīdot uz piekto pozīciju.

Sprinteris Ronalds Arājs 100 metru distances B skrējienā finišēja pēc 10.51 sekundes, ieņemot trešo vietu skrējienā, bet summā viņam 10.rezultāts. Ātrākie Rovereto bija jamaikieši Nikels Ašmeids un Maikls Freiters – abiem 10.11 sekundes, bet nedaudz ātrāks bija Ašmeids.

Izmantotie resursi:
Palio della Quercia