Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

ASV sprinteris Kolmans labo NCAA 100 metru rekordu

Krišs Upenieks

ASV sprinteris Kolmans labo NCAA 100 metru rekordu
Kristians Kolmans
Foto: USA Today Sports

Aizvadītajā naktī Jūdžinā NCAA 1. divīzijas sacensībās ASV sprinteris Kristians Kolmans uzvarēja ar izcilu rezultātu - 9.82 sekundes. Tas ir devītais visu laiku labākais rezultāts, kā arī jauns NCAA rekords un, protams, Kolmana personīgais rekords.

Kolmans negaidīti savu personīgo rekordu laboja uzreiz par 14 sekundes simtdaļām. Sasniegtais rezultāts ir arī ceturtais visu laiku labākais ASV sportistu vidū. Interesanti, ka pats sportists stāsta, ka pirms sacensībām galvenais uzdevums esot bijis iekļūt finālā. Pēdējā laikā sprinteris daudz esot strādājis pie starta, kas arī, visticamāk, ļāvis sasniegt šādu rezultāta uzlabojumu.

Iepriekšējais NCAA rekords bija 9.89 sekundes, ko 2011. gadā sasniedza Ngonidzaše Manuša. Interesanti, ka pēdējos mēnešos Kolmanam palīdzēja pieredzes bagātais Džastins Getlins, kurš savulaik 100 metru sprintu ir veicis arī 9.74 sekundēs.

''Džastins dzīvē ir gājis cauri daudzām tādām lietām, ar kurām tagad saskaros es. Tagad man ir jāsaprot, ko es daru tālāk ar savu karjeru. Kā labākajam koledžas sprinterim, uz mani ir liels spiediens. Džastins man ir sniedzis daudz un vērtīgus padomus,'' tā sadarbību ar Getlinu komentēja Kolmans.

Izmantotie resursi:
https://www.usatoday.com/story/spor...

  +7 [+] [-]

, 2017-06-08 14:55, pirms 7 gadiem
''Džastins dzīvē ir gājis cauri daudzām tādām lietām, ar kurām tagad saskaros es"
Laikam atsauce,ka dopings.

  +2 [+] [-]

, 2017-06-08 16:56, pirms 7 gadiem
ASV sportistiem dopings nav vajadzīgs, viņiem ir C.I.A. un F.B.I ))