Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Kreišs ''Valmieras spēlēs'' uzlabo Latvijas U-23 rekordu kārtslēkšanā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Kreišs ''Valmieras spēlēs'' uzlabo Latvijas U-23 rekordu kārtslēkšanā
Valters Kreišs. Foto: Guntis Bērziņš.

LETA. Latvijas vieglatlēts Valters Kreišs trešdien Valmierā uzlaboja sev piederošo Latvijas U-23 rekordu kārtslēkšanā.

"Valmieras spēļu" sacensībās Kreišs pārvarēja 5,72 metru augstumā novietotu latiņu, Latvijas U-23 rekordu stadionā labojot par septiņiem centimetriem. Kreišam pieder arī Latvijas U-23 rekords telpās - 5,66 metri.

Sacensībās Valmierā Kreišs mēģināja arī labot Latvijas rekordu, taču pēc pirmā neveiksmīgā mēģinājuma pie 5,82 metru atzīmes viņš izstājās.

Latvijas rekords kārtslēkšanā - 5,80 metri - kopš 1987.gada pieder Aleksandram Obižajevam. Tieši pērn 20 gadus vecais Kreišs laboja iepriekš Obižajevam piederējušo U-23 rekordu.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2024-06-06 08:14, pirms 3 nedēļām
Diemžēl, aizmirsuši uzrakstīt, kāpēc vairāk nelēca 5.82, cerams, ka ar pašu viss kārtībā.
Pozitīvi, ka ir izdevies izrāviens, jo ar veco kārti, šķiet, bija sasniedzis maksimumu.
Negatīvi, ka ziņa par šo pasākumu, kur piedalījās jaunieši no visas Latvijas, neparādās nevienā Latvijas sporta portālā, arī šī ir nejauša LETAS preses relīze. It kā joprojām dzīvojam akmens laikmetā, kur ziņas ar kamieli uz Rīgu jāved, lai kaut ko publicētu. Te tiešām prasās pēc jaunas AI lietotnes, kur par visiem Latvijas sporta notikumiem tiktu savākta info un parādītos īstā tautas sporta portālā, jo stadionos jaunieši paši ir safilmējuši un salikuši savos tik-tokos kaudzēm interesantas informācijas.
Oi, atvainojos, es taču aizmirsu, ka mūsu pašpasludinātās sporta žurnālistikas zvaigznes neinteresē sporta pasākumi Latvijā, jo viņu absolūtā prioritāte ir apmaksāti ārzemju komandējumi uz lielajiem pasaules stadioniem... Un tad vēl brīnāmies, ka Latvijas sportā viss iet uz leju.

     [+] [-]

, 2024-06-06 17:45, pirms 2 nedēļām
Kopumā piekrītu, bet nez vai vainīgi ir tikai žurnālisti. Iespējams, ka žurnālisti zināt nezināja par tām sacensībām, jo Vieglatlētikas savienības PRs ir zem jebkuras kritikas. Bet pēc nesenās Rudzāta intervijas ar Lagzdiņu puzle salikās un atausa sakāmvārds par pūstošo zivi... Nožēlojama ir vieglatlētikas savienības "galvas" reprezentatīvā funkcija. Ne pi...js, ne karoga nesējs! Stadiona virāžu mērītājs!!! Būtu smieklīgi, ja nebūtu tik skumji...