Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Makau un kenijiešu pasaules čempioni saņem "wild card" dalībai Londonas olimpiādē

Jānis Pārums

Makau un kenijiešu pasaules čempioni saņem "wild card" dalībai Londonas olimpiādē
Patriks Makau
Foto: AIMS

Berlīnes maratona divkārtējais čempions un pasaules rekordists saņēmis Kenijas Vieglatlētikas federācijas "wild card" dalībai 2012.gada Londonas olimpiskajās spēlēs, paziņojuši federācijas pārstāvji.

Tāpat šādus "wild card" no savas valsts federācijas saņēmuši pasaules čempionāta uzvarētāji – Ābels Kirui, Edna Kiplagata (abi - maratons), Deivids Rudiša (800 metri), Asbels Kiprops (1500 metri), Viviana Čeriota (5000 un 10000 metri) un Ezekils Kemboi (3000 metri/kav.).

Makau un Kirui jau izplatījuši paziņojumu, kurā teikts, ka viņi noteikti piedalīsies Londonas olimpiādē, lai pieminētu traģiski bojā gājušo tautieti un Pekinas olimpisko spēļu čempionu Samuelu Vandžiru, kurš šī gada maijā izkrita no savas mājas balkona (policija joprojām nav noskaidrojusi vai tā bija pašnāvība vai nelaimes gadījums – aut.). Godinot Vandžiru Makau un Kiru solījuši kopīgi cīnīties par to, lai arī Londonas olimpiādē maratonā uzvarētu kenijietis.

Izmantotie resursi:
iaaf.org

     [+] [-]

, 2011-10-01 13:26, pirms 13 gadiem
Starp citu ar to Samuelu Vandžiru riktīgi dīvaini bija. Izvēlās no otrā stāva, ja? Un bija beigts uz vietas. A cik nav dzirdēts, ka tepat LV - Madonā, Preiļos un kur tur vēl - veči sadzerās, izkrīt pa to pašu otro, trešo vai pat ceturto stāvu, pieceļās un aiziet it kā nekas nebūtu noticis.

     [+] [-]

, 2011-10-01 13:59, pirms 13 gadiem
K-rlo rakstīja: Starp citu ar to Samuelu Vandžiru riktīgi dīvaini bija. Izvēlās no otrā stāva, ja? Un bija beigts uz vietas. A cik nav dzirdēts, ka tepat LV - Madonā, Preiļos un kur tur vēl - veči sadzerās, izkrīt pa to pašu otro, trešo vai pat ceturto stāvu, pieceļās un aiziet it kā nekas nebūtu noticis.
nu tas taču atkarīgs kā nokrīt... ja uz galvas, tad pietiek ar ļoti mazu augstumu...

     [+] [-]

, 2011-10-01 15:23, pirms 13 gadiem
Vēl bija ersija ,ka viņam iesita ar kko cietu pa pakausi un ,tad izmeta no otrā stāva...

Tagad cīna staro Mosopu un Mutai 2-03 čali Mosops izkries WR Čikāgā ko tad darīs KVF ?

Domāju ,ka par agru iedeva Makau , Kirui vēl var ,jo viņš ir čempions, bet kapēc nedeva iespēju Mosopam un Makau izskriet "sertificētu" trasi..... Vēl lielāki loši nekā LVS......

     [+] [-]

, 2011-10-01 15:39, pirms 13 gadiem
Šīs wild card ir papildus tām trim, ko piešķir katrai valstij?

Kenijišiem konkurence visai sīva, nesen lasīju, ka olimpisko normatīvo izpildījuši 150 skrējēji.

     [+] [-]

, 2011-10-01 20:48, pirms 13 gadiem
Donalds Daks rakstīja: Šīs wild card ir papildus tām trim, ko piešķir katrai valstij?

Kenijišiem konkurence visai sīva, nesen lasīju, ka olimpisko normatīvo izpildījuši 150 skrējēji.
Nē, Kenija tik un tā sūtīs tikai 3 sportistus, bet attiecīgajās disciplīnās pārējie cīnīsies tikai par 2 vietām komandā