Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Prūsis: "No Miņina sagaidu mazliet vairāk"

Andrejs Siliņš

Prūsis: "No Miņina sagaidu mazliet vairāk"
Sandis Prūsis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Otrajā tika pieļautas daudzas kļūdas, kas varbūt arī izšķīra gala rezultātu," Latvijas bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis atzīst, ka Jāņa Miņina četrinieks Pasaules kausa 5. posmā Altenbergā labāk veicis pirmo braucienu.

"Protams, kā treneris sasniegto vērtēju tikai kā apmierinošu ar piebildi, ka būtu vēlējies labākus rezultātus. Turklāt pirmais brauciens Jānim izdevās pat labāks nekā otrais – otrajā tika pieļautas daudzas kļūdas, kas varbūt arī izšķīra gala rezultātu," sniegumu Altenbergā vērtē treneris. "No Jāņa sagaidu mazliet vairāk. Edgara sniegums ir labs. Protams, vienmēr gribās, lai mūsu puiši iegūst augstākas vietas." Treneris uzskata, ka puišiem vēl jāstrādā pie starta ieskrējiena, jo tas pagaidām neizdodas tik labs, kā nepieciešams, norādot - lai arī, piemēram, Miņina četrinieka starta ieskrējiens otrajā nobraucienā bija labāks kā pirmajā, taču "ne tik labs, kā gribētu redzēt".

"Diemžēl rezultātu pabojāja kļūdas pirmajā nobraucienā tādēļ arī izcīnījām tikai 12. vietu posmā. Bija diezgan labas iespējas iekļūt pirmajā desmitniekā bet arī šis rezultāts nav slikts," Edgars Maskalāns par izcīnīto 12. pozīciju bija priecīgs. "Biju cerējis labāk nobraukt jau pirmajā nobraucienā, tomēr nesanāca. Bet gatavojoties otrajam – te noteikti gribu pateikt paldies čaļiem, kuri nenobijās un gāja uz startu bez lieka uztraukuma. Un rezultātā mums arī izdevās labāks starta ieskrējiens, kas ļāva iegūt labāku rezultātu kopvērtējumā. Protams, ka gājām uz visu banku un atdevām maksimāli iespējamo."

Izmantotie resursi:
bobslejs.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-12-20 15:52, pirms 14 gadiem
No Prūša to vien var dzirdēt, kā neapmierinātību ar Miņina braukšanu, bet Maskalāns O.K. Neperegibai !!!

 +10 [+] [-]

, 2009-12-20 15:53, pirms 14 gadiem
Gendalfs pelēkais rakstīja: Prūsi!!!!atkāpies, rezultātu naw
aaksts Prusis ir viens no retajiem LV izlases treneriem(visus sporta vedus skaitot) kura trenetie uzrada atzistamus rezultaatus...

  -1 [+] [-]

, 2009-12-20 15:57, pirms 14 gadiem
Runa ir par psiholoģisko sagatavošanu.

     [+] [-]

, 2009-12-20 19:33, pirms 14 gadiem
Gendalfs pelēkais rakstīja: Prūsi!!!!atkāpies, rezultātu naw
Tu esi savāds...

     [+] [-]

, 2009-12-20 19:38, pirms 14 gadiem
skarbi, bet vērtīgi!!!