Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Miņins: "Sasitāmies, bet savainojumu nav"

Jānis Pārums

Miņins: "Sasitāmies, bet savainojumu nav"
Jānis Miņins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas bobsleja pilots Jānis Miņins pēc Altenbergas posmā izcīnītās piektās vietas sniedzis komentāru portālam bobslejs.lv, uzsverot, ka kritiens viņa četrinieka ekipāžai bijis bez nopietnām sekām.

"Kritienā mazliet sasitāmies, taču nevienam no komandas nekādu traumu, par laimi nav un viss ir kārtībā. Diemžēl neveiksmīgi sanāca izbraukt pēdējo virāžu jau uzreiz aiz finiša līnijas – bobu sameta un es to vairs nespēju iztaisnot," izteicās Miņins.

Sportists atzina: "Protams, kamēr nav izcīnīta pirmā vieta, vienmēr var atzīt, ka varēja labāk. Un ir skaidrs, ka tieši tāds viedoklis vienmēr būs treneriem – tādēļ jau viņi ir treneri! Taču mēs - visi komandas puiši - kopumā ar pašreiz sasniegto esam apmierināti. Loģiski, tas nekādā mērā nenozīmē, ka mēs tagad paliksim pie sasniegtā un vairs necīnīsimies.

Bobslejists sacīja, ka šobrīd aiz muguras ir divas trases, kas viņam radīja lielākās galvassāpes un respektu – Leikpleisida ASV un svētdien izbrauktā Altenbergas trase Vācijā. "Šīs divas trases man personīgi bija visnepatīkamākās jo tās ir pietiekami sarežģītas un ne visai vienkārši izbraucamas. Tagad atlikušajās trasēs jutīšos jau drošāk. Jācer, ka arī visus iepriecinošs rezultāts neizpaliks".

Jau svētdien vakarā Latvijas bobsleja izlase dosies uz Latviju, lai Ziemassvētku nedēļā nedaudz atpūstos, bet jau uzreiz pēc tam dotos atkal uz treniņnometni, lai gatavotos pēdējiem trijiem Pasaules kausa izcīņas posmiem nākamā gada janvārī.

"Nezinu, cik mums šī nedēļa ļaus reāli atvilkt elpu, bet nu ko lai dara – treneri liek turpināt treniņus, tad nu mums atliek paklausīt un darīt," noslēdza Miņins.

Izmantotie resursi:
bobslejs.lv

  +3 [+] [-]

, 2009-12-20 19:16, pirms 14 gadiem
kāda nometne????
čaļiem vajag atpusties un atgūt emocijas pavadot laiku ar gimenem, nevis gulet svaru zālē un atkal redzēt tās pašas sejas

     [+] [-]

, 2009-12-20 20:18, pirms 14 gadiem
Pēc tā pēdēja teksta viņš to priecīgs neizklausās.

     [+] [-]

, 2009-12-20 21:47, pirms 14 gadiem
"kāda nometne????
čaļiem vajag atpusties un atgūt emocijas pavadot laiku ar gimenem, nevis gulet svaru zālē un atkal redzēt tās pašas sejas"

Pilniigi pirktiitu bumba 15!

     [+] [-]

, 2009-12-21 08:19, pirms 14 gadiem
Nu domāju ka džeki pie ģimenēm ar varēs atpūsties, bet forma ir jādabū līdz Olimpiādei.