Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

S. Viljamsa: "Visemocionālākā uzvara manā karjerā"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

S. Viljamsa: "Visemocionālākā uzvara manā karjerā"
Serēna Viljamsa
Foto: Reuters/Scanpix

Vimbldonas čempione Serēna Viljamsa pēc uzvaras 1. kārtas spēlē trīs setos pret Francijas tenisisti Aravani Rezai izplūda asarās, atzīstot, ka tā bijusi viņas karjeras emocionālākā spēle.

„Es parasti neraudu, taču pēdējais gads bijis ļoti, ļoti grūts. Iespējams, šī bija visemocionālākā spēle un uzvara manā karjerā. Nebija svarīgi uzvarēt, galvenais bija tas, ka varēju atrasties kortā. Pēdējais gads bijusi viena liela nelaime, bet turpināju lūgt Dievu. Man ir ģimene un mīlu tenisu. Būt atpakaļ šeit, Vimbldonā, ir lieliski,” pēc uzvaras pret Rezai atzina pagājušā gada čempione Serēna Viljamsa, kura 2. kārtā tiksies ar rumānieti Simonu Halepu.

Jaunākā no māsām Viljamsām uzsvēra to, ka nav padevusies: „Bija tāds brīdis, kad varēju padoties. Varēju sēdēt mājās un domāt par to, cik fantastiska karjera man bijusi un ka man vairs nav smagi jāstrādā. Mana atgriešanās pierāda to, ka, ja nepadodas, tev vēl ir iespēja.”

Vakar Vimbldonā notika vēl viena zīmīga spēle. Pagājušā gada 1. kārtas atkārtojumā Džons Isners atkal pieveica Nikolā Maū, taču šoreiz to izdarīja nevis trīs dienās un piecu setu maratonā, bet gan trīs setos. Vakardienas mačā abi tenisisti, dodoties kortā, tika sagaidīti ar pamatīgām ovācijām. Tiesa, 3. korts nebija pilnībā aizpildīts.

„Visas spēles laikā jutos mierīgs. Manas emocijas ne brīdi neņēma virsroku pār mani, nebija panikas. Maū bez šaubām jūtas draņķīgi, ka viņam Vimbldona beigusies,” teica Isners, kurš 2. kārtā tiksies ar Nikolasu Almagro.

Izmantotie resursi:
USA Today
BBC

  -4 [+] [-]

, 2011-06-22 12:35, pirms 13 gadiem
Tenis nav teatris kur nakoshaja diena taa pasha izrade un tie pashi notikumi!!!
Sveiciens tiem jefinjiem, kuri iepriekshejos komentaros mineja cik dienas tad shie shoreiz speeles - tris, chetras, piecas utt