Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Siņakova/Taunsenda uzvar Vimbldonas dubultspēlēs, vīriešu turnīrā pārsteigums

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Siņakova/Taunsenda uzvar Vimbldonas dubultspēlēs, vīriešu turnīrā pārsteigums
Teilore Taunsenda un Kateržina Siņakova. Foto: Wimbledon

Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā sestdien noslēdzās sieviešu un vīriešu dubultspēļu turnīri, kur uzvarēja Čehijas-ASV tandēms Kateržina Siņakova/Teilore Taunsenda un Somijas-Lielbritānijas duets Harri Heliovāra/Henrijs Patens.

Sieviešu turnīrā triumfēja čehiete Kateržina Siņakova un amerikāniete Teilore Taunsenda. Ar ceturto numuru izliktais Čehijas-ASV duets finālā (7:6, 7:6) uzveica Kanādas-Jaunzēlandes pārstāves Gabrielu Dabrovski/Erinu Routlifu (#2).

Jaunākajā sezonas rangā Siņakova ar trijām dažādām pāriniecēm būs "top 12", savukārt Routlifa pirmoreiz kļūs par dubultspēļu pasaules reitinga līderi.

Kā jau ziņots, 1/4 finālā Latvijas-Ukrainas tandēms Aļona Ostapenko/Ludmila Kičenoka piekāpās (1:6, 3:6) topošajām čempionēm.

Vīriešu turnīrā uzvarēja soms Harri Heliovāra un brits Henrijs Patens, kuri dubultspēļu rangā ieņem attiecīgi 37. un 42. vietu. Tagadējie čempioni nebija favorīti četrās no sešām cīņām, tomēr ikreiz pamanījās uzvarēt. Finālā neizsētais tandēms pieveica (6:7, 7:6, 7:6) austrāliešus Maksu Parselu/Džordanu Tompsonu (#15). Jau iepriekš apstājās pārējie 15 izsētie dueti.

Vimbldonas dubultspēļu turnīrā par pirmo vietu pienākas 2000 punkti rangam un 650 000 britu mārciņu (apmēram 773 542 eiro) naudas balva.

Izmantotie resursi:
Sievietes - wimbledon.com
Vīrieši - wimbledon.com

     [+] [-]

, 2024-07-17 20:45, pirms 2 mēnešiem
Man ļoti patīk tā Siņiakova, kā profesionāla sportiste. Viņa ne tikai ir ļoti skaista, bet arī ļoti gudra, ļoti draudzīga un ar ļoti labu sportsmanšipu. Viņa ļoti ciena savas pretinieces.

     [+] [-]

, 2024-07-17 20:50, pirms 2 mēnešiem
Siņiakova un Taunsenda abas ir ļoti lielas malacītes. Siņiakovai šis ir jau šīs sezonas otrais pēc kārtas un karjeras devītais Grand Slam dubultspēļu tituls. Kateržina Siņiakova tik tiešām ir pasaulē spēcīgākā dubultspēļu eksperte. Viņai kopā jau 26 dubultspēļu tituli, kas norāda uz to, ka viņa ir ļoti spēcīga tenisiste dubultspēlēs.

     [+] [-]

, 2024-07-17 20:53, pirms 2 mēnešiem
Teilore Taunsenda arī ļoti labi nospēlēja šajā turnīrā. Viņa ļoti labi palīdzēja Siņiakovai un pelnīti izcīnīja savu pirmo Grand Slam dubultspēļu titulu.