Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Serēna Viljamsa kājas traumas dēļ atsauc dalību no "US Open"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Serēna Viljamsa kājas traumas dēļ atsauc dalību no "US Open"
Serēna Viljamsa. Foto: AFP/Scanix

LETA--REUTERS. ASV titulētā tenisiste Serēna Viljamsa aizvien vēl ārstē kājas augšstilba muskuļa savainojumu, tāpēc nevarēs piedalīties nākamnedēļ gaidāmajā "US Open" turnīrā.

Viljamsa kājas muskuļa savainojumu guva Vimbldonas turnīra pirmajā spēlē. Šī iemesla dēļ viņa izstājās no dalības Vimbldonā un līdz šim nav spējusi sadziedēt plīsušo muskuli.

39 gadus vecā tenisiste, kura karjeras laikā "US Open" uzvarējusi sešas reizes, kājas muskuļa savainojuma dēļ arī nepiedalījās Tokijas olimpiskajās spēlēs un Sinsinati "WTA 1000" turnīrā.

"Ieklausījos sevī, aprunājos ar medicīnas speciālistiem un arī saviem ārstiem, pēc kā nolēmu, ka nepiedalīšos "US Open". Manam ķermenim nepieciešams laiks, lai atlabt pēc augšstilba muskuļa plīsuma," savā "Instagram" kontā pauda Viljamsa, kura aizvien lūko izcīnīt savu 24. "Grand Slam" titulu.

"Ņujorka ir viena no lieliskākajām pilsētām pasaulē un arī viena no manām mīļākajām vietām, kur spēlēt. Man pietrūks līdzjutēju, taču pārējos atbalstīšu attālināti," piebilda tenisiste.

Savainojumu dēļ šosezon kortā nedosies arī "US Open" uzvarētājs vīru konkurencē Dominiks Tīms no Austrijas un pieredzes bagātais spānis Rafaels Nadals.

"US Open" pamatturnīrs Ņujorkā sāksies pirmdien. Sezonas pēdējais "Grand Slam", kurā spēles notiks uz cietā seguma, noslēgsies 11.augustā.

     [+] [-]

, 2021-08-25 21:16, pirms 3 gadiem
pareizi ir.. ko te atkal spokosies, sēdi mājās!!